Tapahtuma
 

Ruokakeskiviikko: Lihan kulutus ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Suomen maatalousmuseo Sarka, Loimaa

  • 16.2.2022 (18.00-19.00)

Yliopistonlehtori, KTT Markus Vinnari Helsingin yliopistosta pohtii Suomen maatalousmuseo Saran Ruokakeskiviikon etluennollaan 16.2.2022 klo 18 lihankulutuksen muutoksia Suomessa sek muutoksia kasvissyjien mriss tilastoaineistojen valossa.

 

Kuten jokainen varmasti kaupassa kydessn on huomannut, ovat kasvissyjille tarkoitettujen elintarvikkeiden mrt ja tuotevaihtoehdot lisntyneet viime vuosina huimasti. Nkyyk kasvissyntibuumi lihan kulutuksessa ja onko kasvissyjien mr Suomessa lisntynyt?

Yliopistonlehtori, KTT Markus Vinnari Helsingin yliopistosta pohtii lihankulutuksen muutoksia Suomessa sek muutoksia kasvissyjien mriss tilastoaineistojen valossa. Vinnarin esityksess ennakoidaan elinperisten ruokien kulutuksen muutosta kolme vuosikymment eteenpin ympristn liittyvien, poliittisten, ympristllisten, sosiaalisten ja teknologisten kehitystrendien avulla.

Helmikuun Ruokakeskiviikko jrjestetn ettapahtumana. Siihen voi osallistua osoitteessa: www.sarka.fi/­ruokakeskiviikot/­

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

02 763 7700

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa


Lähtöpiste:






Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

10/6/0

Maksutavat

Kteinen, pankkikortit ja yleisimmt luottokortit sek Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky+.