Tapahtuma
 

Postimuseo Tapahtumien yss

Postimuseo, Tampere

  • 5.8.2021 (14-17)

Tutustu Tampereeseen Postimuseon uusilla ulkokierroksilla!

 

Tapahtumien yn Postimuseolla tutustutaan Tampereeseen perti kahden kierroksen voimin! Iltapiv alkaa koko perheen kierroksella Tampellan alueella ja Aleksandra Siltasen puistossa. Iltapivll jalkaudutaan kaupungille ja tutustutaan viestien ja teknologioiden Tampereeseen.

Klo 14-15

Veiket viestit – toiminnallinen ulkokierros perheille

Toiminnallisella ja hauskalla ulkokierroksella tutustutaan ihmisten vliseen kommunikaatioon ja pohditaan lasten omia viestinttapoja.

Opastuksella mm. hyptn mielikuvituksellisen postijunan kyytiin, tutustutaan emojeihin ja etsitn erilaisia kaupunkitilasta lytyvi viestej. Kierros sopii perheille, joissa esi- ja alakouluikisi lapsia. Opastus sisltyy Vapriikin psylipun hintaan ja alkaa museokeskuksen povien edustalta. Kesto 60min.

Klo 16-17

Viestien Tampere – kaupunkikierros

Lhes 250-vuotias Tampere on aina ollut viestinnn ja verkostojen keskus. Pohjolan suurin sismaakaupunki on kasvanut teollisuuden ja kommunikaation ansiosta. Postimuseon uudella kaupunkikierroksella tutustutaan Tampereen kaupunkiin ja historiaan viestinnn sek teknologisten innovaatioiden nkkulmasta. Miten posti, rautatie, radio ja puhelimet levisivt Tampereelle ja vaikuttivat kaupungin kasvuun ja elmnmenoon? Opastus sisltyy Vapriikin psylipun hintaan ja alkaa museokeskuksen povien edustalta. Kesto 60 min.

Kierroksilla noudatetaan voimassa olevia koronasuosituksia.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Postimuseo
Alaverstaanraitti 5, Tampere

(03) 5656 6966

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Postimuseo, Alaverstaanraitti 5, Tampere


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

14/10/7/0, perhelippu 32

Maksutavat

Kteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club international, Ticket Mind & Body, Ticket Duo, Smartum Visa, Smartum liikunta- ja kuttuuriseteli, Virike ja Tyky (kulttuuriin) -setelit, Tyky Online