JOULUTARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk
OSTA NYT
 
Museokortti-etu
 

Museokortilla 20 € etu kaikista Mysteerin ja Truescapen pakohuonepeleistä ympäri Suomen!

Museokortti, -

  • 1.7.2021–31.12.2021

Selvitä murhamysteeri, etsi Amurin noidan salaisuus tai suorita nerokas timanttiryöstö!

 

Sukella pakohuonepelien jännittävään maailmaan! Museokortilla saat vuoden 2021 loppuun saakka 20 € edun kaikista Mysteerin ja Truescapen pakohuonepeleistä. Selvitä murhamysteeri, pakene museosta, etsi Amurin noidan salaisuus tai suorita nerokas timanttiryöstö! Pelipaikkoja löytyy ympäri Suomen:

Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Pori, Mikkeli
www.mysteeri.com

Helsinki
www.truescape.fi

MIKÄ ON PAKOHUONEPELI?

Pakohuone eli escape room on seikkailupeli, jossa pelaajatiimi yrittää tunnissa päästä ulos lukitusta huoneesta. Ulos päästäkseen tiimin täytyy ratkoa arvoituksia, löytää kätköjä ja suorittaa tehtäviä.

Pakopelien teemat vaihtelevat vankilasta valokuvauspimiöön ja kauhukammiosta juhlasaliin. Pakeneminen ei vaadi voimaa, vaan loogista päättelykykyä, nokkeluutta ja luovuutta!

Tiimin koko on 2-6 pelaajaa. Yleisin suositeltu alaikäraja on 7 tai 10 vuotta. Tarvittaessa ryhmä saa vinkkejä pelin järjestäjiltä. Pakopeli on hauska vaihtoehto lasten syntymäpäiväjuhliksi tai vaikkapa polttari- tai työporukalle!

KUINKA SAAN EDUN KÄYTTÖÖNI?

Museokorttia näyttämällä saat 20 € alennuksen pakohuonepelistäsi! Varaa peliaika netistä ja näytä Museokorttisi saapuessasi pelipaikalle. Saat edun käyttöösi vain näyttämällä Museokorttiasi maksun yhteydessä. Riittää että ryhmästä yksi näyttää Museokortin.

Pakopelien hinta vaihtelee paikkakunnasta, pelistä ja pelitiimin koosta riippuen. Yleensä hinta on arkisin päivällä noin 80-125 euroa ja arki-iltoina sekä viikonloppuisin noin 120-150 euroa. Kun ryhmän koko on esimerkiksi 6 pelaajaa, on hinta per pelaaja vain noin 20 euroa.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

Kerro tästä myös ystävillesi!