Museokortti & MIELI ry – Hyvinvointia kulttuurista! Tutustu kampanjasisltihin
 
Tapahtuma
 

MHAW: Taiteen kanssa et ole yksin -videot

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

  • 24.5.2021–30.5.2021

Apu-lehti ja Ateneum ovat valinneet yhdess 11 tunnettua taideteosta, joiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Videoilla Kimmo Ohtonen kuljettaa katsojat teosten relle.

 
Kimmo Ohtonen ja Erhan Daler Taistelevien metsojen rell.

Apu-lehti ja Ateneum ovat valinneet yhdess 11 tunnettua taideteosta, joiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Kimmo Ohtonen kuljettaa katsojat teosten relle. Matkalla hn kohtaa kiinnostavia ihmisi, jotka kertovat itselleen trkeist teoksista ja kokemuksistaan yksinisyydest.

Ohtosen vieraina Ateneumissa tavataan nyttelij Kati Outinen, Ateneumin salivalvoja Liisa Mustakallio, toimittaja-kirjailija Eve Hietamies ja 19-vuotias helsinkilinen Erhan Daler.

Tutustu videokierrokseen Apu-lehden sivuilla: https:/­/­www.apu.fi/­artikkelit/­taiteen-kanssa-et-ole-yksin-lahde-virtuaalikierrokselle-ateneumiin

Kierroksen teoksiin voit tutustua mys Kansallisgallerian sivuilla: https:/­/­bit.ly/­2UTUIsv

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, Helsinki


Lähtöpiste:


Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

19/17/0

Maksutavat

Huom! Liput ostettava toistaiseksi ennakkoon Lippu.fi:n kautta, jossa Museokortti ky maksuvlineen. Kaikkiin psymaksuihin listn Lippu.fi:n palvelumaksu 2 euroa sek vhintn 1 euron tilausmaksu riippuen valitusta toimitustavasta.

Ateneumissa voi maksaa kteisell ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisksi sisnpsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.