JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt
 
Tapahtuma
 

20.11.2020 Made in Finland: Keskustelua suomalaisesta populaarimusiikista ja sen tutkimuksesta

Musiikkimuseo Fame, Helsinki

  • 15.11.2020–31.12.2020

PE 20.11.2020 KLO 17-20

Famessa järjestettävän keskustelutilaisuuden pohjana juuri ilmestynyt kirja ”Made in Finland: Studies in Popular Music”, jonka ovat editoineet Sibelius-Akatemian professori Toni-Matti Karjalainen ja Turun yliopiston dosentti Kimi Kärki. Kirja on myynnissä myös Musiikkimuseo Famessa.

 

Ohjelma:

17:00 Paneelikeskustelu: ”Suomalaisuus ja rajat”, moderaattori Toni-Matti Karjalainen (Sibelius-Akatemia), keskustelijoina Terhi Skaniakos (Jyväskylän yliopisto), Pekka Suutari (Itä-Suomen yliopisto), Kari Kallioniemi (Turun yliopisto), Saijaleena Rantanen (Sibelius-Akatemia).

18:00 Paneelikeskustelu: ”Kellarit ja uudet identiteetit”, moderaattori Kimi Kärki (Turun yliopisto), keskustelijoina Pertti Grönholm (Turun yliopisto), Juho Kaitajärvi-Tiekso (Tampereen yliopisto), Anna-Elena Pääkkölä (Åbo Akademi), Hanna-Mari Riihimäki (Turun yliopisto).

19:00 Juttu- ja musiikkituokio Petri Kuljuntaustan kanssa. Petri Kuljuntasta on säveltäjä, muusikko ja äänitaiteilija, joka on myös tehnyt kirjoja elektronisesta musiikista ja äänitaiteesta ja kirjoitti kappaleen Made in Finland -kirjaan.

19:30 Kimi Kärki: päätössävelmä

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Järjestämme tilaisuuden Ravintola Famessa, jossa pidämme huolta turvaväleistä, tehostetusta puhdistamisesta sekä suosittelemme kasvomaskin käyttöä tarpeen mukaan.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Musiikkimuseo Fame
Fredikanterassi 5 A, 00520 Helsinki Tripla

010 201 3100

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

25 / 15 / 12,50 €

Maksutavat

Käteinen, pankki-/luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express) ja ePassi. Vastaanotamme myös ePassin, Smartum-, TyKy- sekä Edenred -kulttuuriseteleitä.

 

Kohdetta lähellä olevat museot