JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt
 
Tapahtuma
 

Planetaarioelokuva: Elävä aurinko

Heureka, Suomalainen Tiedekeskus, Vantaa

  • 22.9.2020–10.1.2021 (13.15, 16.15)

Elävä Aurinko -elokuva kertoo planeettamme 4,5 miljardin vuoden ikäisestä voimalastamme.

 

Kaikki elämä Maassa riippuu tavalla tai toisella Auringosta, eli lähimmästä tähdestämme. Elokuvassa opit Auringosta, sen historiasta ja sen suhteesta Maahan ja ihmiskuntaan. Pääset näkemään ennennäkemättömiä kuvia Auringosta ja tutustumaan sen salaisuuksiin.

Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita Auringosta läpi historian. Auringon rytmiä on käytetty vuorokausirytmin arvioimiseen sekä kalenterien luomiseen. Aurinko on ollut keskeisessä asemassa useiden kulttuurien ja uskomusten synnyssä sekä tieteen kehityksessä. Auringon ollessa meille ainutlaatuinen, se on kuitenkin osa suurempaa joukkoa universumissa – osa tähtien joukkoa. Elokuva kertoo Auringosta ja sen voimasta, mutta myös sen tulevaisuudesta.

Planetaarioelokuvia esitetään päivittäin. Aikataulu löytyy Heurekan nettisivuilta Heurekassa nyt -osion kalenterista. Planetaarioelokuvat sisältyvät sisäänpääsymaksuun.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Heureka, Suomalainen Tiedekeskus
Tiedepuisto 1, 01300 Vantaa, Pysäköinti/parkering/Parking: Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa

(09) 8579 288

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

Museokortti/Museikort/Museum Card: 0€. Norm. 22,00/15,00 €

Maksutavat

Käteinen/kontanter/cash
Pankkikortit/bankkort/Debit Cards
Luottokortit/Kreditkort/Credit Cards: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express.
Kulttuurietuudet: Eazybreak, Edenredin kortti, virikeseteli ja virikekortti, ePassi, Smartumin sirukortti ja Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay sekä TYKY-kuntoseteli+