JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt
 
Tapahtuma
 

Planetaarioelokuva: Tähtien tuolla puolen

Heureka, Suomalainen Tiedekeskus, Vantaa

  • 22.9.2020–10.1.2021 (12.00, 15.15)

Matka universumin kaukaisiin kolkkiin!

 

Eräänä iltana, kun Säde kamppailee unta vastaan ja lukee sängyssään tähtitieteestä kertovaa kirjaa taskulampun valossa, saa hän yllättävän vieraan – Kuun. Yhdessä he lähtevät matkalle universumin kaukaisiin kolkkiin ja oppivat, mitä eksoplaneetat ovat ja miten niitä voidaan havaita. He tutkivat tähtienvälisiä planeettoja, valtameriplaneettoja sekä supermaapalloja. Kuu kertoo Säteelle eksoplaneettojen etsijöistä, jotka tutkivat taivasta Maassa löytääkseen maankaltaisia planeettoja. Uudet seikkailut odottavat, mutta ensin Säteen on nukuttava vähän. Säde vaipuu uneen odottaen Kuun seuraavaa vierailua.

Planetaarioelokuvia esitetään päivittäin. Aikataulu löytyy Heurekan nettisivuilta Heurekassa nyt -osion kalenterista. Planetaarioelokuvat sisältyvät sisäänpääsymaksuun.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Heureka, Suomalainen Tiedekeskus
Tiedepuisto 1, 01300 Vantaa, Pysäköinti/parkering/Parking: Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa

(09) 8579 288

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

Museokortti/Museikort/Museum Card: 0€. Norm. 22,00/15,00 €

Maksutavat

Käteinen/kontanter/cash
Pankkikortit/bankkort/Debit Cards
Luottokortit/Kreditkort/Credit Cards: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express.
Kulttuurietuudet: Eazybreak, Edenredin kortti, virikeseteli ja virikekortti, ePassi, Smartumin sirukortti ja Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay sekä TYKY-kuntoseteli+