Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio. Anna palautetta.
 
Tapahtuma
 

Taiteeni tarina - Jenni Hiltunen & Eeva Peura

Taide- ja museokeskus SINKKA, Kerava

  • 30.9.2020 (17:30)

Kuvataiteilijat Jenni Hiltunen ja Eeva Peura kertovat teoksistaan ja työskentelystään Keravan taidemuseon Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyssä

 

Kuvataideakatemiasta 2007 valmistuneen Jenni Hiltusen (s. 1981) teoksissa poseeraavat selfie-aikakauden naiset. Suurikokoisissa maalauksissa taiteilijan oma arki ja historia yhdistyvät muodin maailmaan ja netin kuvavirtaan. Maalausten kauniin pinnan alta nousee esiin vaikeitakin aiheita.

Eeva Peuran (s. 1982) maalaukset vievät meidät outoon ja tummaan universumiin, jossa ihmiset, eläimet ja tarujen olennot toimivat rintarinnan. Kuvataideakatemiasta 2011 valmistunut Peura työstää maalauksiaan pitkään ja maalituubit toimivat myös piirtiminä, kun hän pursottelee öljyväriä kankaalle.

Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyssä Sinkan ovat vallanneet Kerttu Horilan hauskat ja koskettavat keramiikkahahmot. Näyttelyn teokset vievät katsojat eläinten maailmaan, naisten naamiohuveihin ja satuihin, joissa kaikki ei mene niin kuin kirjoitettu on. Seurakseen Horilan veistokset ovat saaneet Samuli Heimosen, Jenni Hiltusen, Eeva Peuran ja Elina Ruohosen kiehtovia maalauksia.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Taide- ja museokeskus SINKKA
Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava (sisäänkäynti Sampolankadun puolella)

040 318 4300

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

6/4/0€

Maksutavat

Käteinen, pankki- ja luottokortit, Museokortti, Smartum-kulttuurisetelit.

 

.