Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio. Anna palautetta.
 
Tapahtuma
 

Iltapäivätreffit: Taiteilija kaupunginmuseon uumenissa ja muotokuva -työpaja

Helsingin kaupunginmuseo, Helsinki

  • 7.10.2020 (13:00-14:30)

 

Kaupunginmuseon uumenissa sijaitsee Suomen vanhin säilynyt taiteilija-ateljee. Ruotsalaissyntyinen kuvataiteilija Severin Falkman (1831–89) rakennutti sen itselleen 1872. Iltapäivätreffeillä piipahdamme ateljeessa ja kuulemme historia- ja laatukuvamaalarin elämästä. Lopuksi teemme muotokuvia museon merkkihenkilöistä helpolla tekniikalla hierrevedosta tai frottaasia hyödyntäen.

Oletko vapaalla iltapäivisin? Iltapäivätreffeille voit tulla kaupunginmuseoon viihtymään, rentoutumaan ja jutustelemaan inspiroivassa ympäristössä ja samalla osallistua työpajoihin, muisteluhetkiin ja tietoiskuihin. Iltapäivätreffit järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona (alkaen 2.9.) vaihtuvin teemoin. Jokainen kerta on erilainen. Mukaan voi tulla kuka tahansa historiasta ja käsillä tekemisestä kiinnostunut. Iltapäivätreffeille on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostiin: jonna.jylha@hel.fi tai jos tilaa on, niin museon tiskin nimilistaan ennen tilaisuuden alkua.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä/ tapaaminen. Tapaaminen alkaa lyhyellä alustuksella päivän teemaan ja lopuksi syvennymme aiheeseen itse käsillä tehden kuukausittain vaihtuvin tekniikoin. Syksyn 2020 teemat liittyvät niihin aikakausiin ja henkilöihin, joihin museorakennuksemme vahvasti kytkeytyvät.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta
 

.