Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Taiteilijatapaamisessa Pekka Luukkola

Jyväskylän taidemuseo

  • 6.9.2020 (16.00-17.00)

Pekka Luukkola esittelee näyttelyään ja kertoo teostensa syntyvaiheista.

 

Pekka Luukkola liikkuu vahvatunnelmaisissa valokuvissaan meren ja järvien rannoilla. Kuvat rauhoittavat katsojan pohtimaan ajan kulua ja luonnon merkitystä ihmiselle.
Luukkola on kuvausmatkoillaan matkustanut 170 000 kilometriä ympäri Suomea. Keskisuomalaista maisemaa hän on kuvannut mm. Saarijärvellä ja Kuhmoisissa. Uusimmissa teoksissaan Luukkola suuntaa katseensa ilmaan, linnun siipien lentoliikkeeseen ja vielä kauemmas linnunradalle. Vaikuttava Sense of time -video kuvaa tähtitaivaan ja maiseman välistä suhdetta ja liikkeitä yhden yön aikana.


Pekka Luukkola (s.1968) on helsinkiläinen valokuvaaja, taiteilija ja kirjantekijä. Hän on väitellyt tohtoriksi Aalto-yliopistosta aiheenaan valokuvan laatu ja hänen teoksiaan on huomioitu mm. Fotofinlandia-, Ars Fennica- ja Vuoden kirjavalio -kilpailuissa. Luukkolan teoksia on muun muassa Suomen valtion taidekokoelmassa sekä Helsingin, Tampereen, Hämeenlinnan, Jyväskylän ja Salon taidemuseoissa sekä monissa yksityiskokoelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23, 40100 Jyväskylä

014 26 64 391

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

8/6/4/0 €
Perjantaisin vapaa pääsy kaikille. Holvin gallerian näyttelyihin vapaa pääsy.

Maksutavat

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

.