Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Yhdessä lapsen kanssa – maalauspaja

Ateneumin taidemuseo

  • 13.10.2020 (13-15)
  • 15.10.2020 (13-15)

Pajassa tutustutaan kokoelmanäyttelyn aarteisiin ja valmistetaan Ihmisen kuva -muotokuvat.

 

Tervetuloa Ateneumiin lapsen kanssa!
Taidepajassa lapsi ja aikuinen työskentelevät yhdessä pajaoppaan ohjauksessa. Taidepaja sisältää myös opastetun kierroksen Suomen taiteen tarina -kokoelmanäyttelyyn.

Pajassa tutustutaan kokoelmanäyttelyn aarteisiin ja valmistetaan Ihmisen kuva -muotokuvat. Miten ihmistä on kuvattu eri aikoina? Miten tunnetta voi ilmaista väreillä tai mitä asento kertoo ihmisestä? Pajassa perehdytään myös maalaustekniikoihin sekä värien käyttöön. Taidepaja sopii myös aloittelijoille. Suositellaan viisivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Paja pidetään työpajassa, 2.5 krs.

Maalauspajan hinta on 39 euroa (yhteislipun hintaan sisältyy yksi lippu aikuiselle ja yksi lapselle). Lippu sisältää pääsymaksut museoon, ohjauksen ja materiaalit. Max. 16 osallistujaa eli 8 paria.

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu ei ole henkilökohtainen – esteen tullessa sen voi luovuttaa eteenpäin.

Osta lippusi Museoshopista osoitteesta
https://museoshop.fi/tuote/ateneum-paja-yhdessa-lapsen-kanssa/

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

17/15/0 €

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.

 

.