Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Näyttely
 Sisäänpääsy museokortilla
 

CREATURES OF NATURE Valokuvia ja floristiikkaa

Loimaan taidetalo

  • 29.3.2020–27.8.2020

Creatures of nature -projekti on floristiikan ja valokuvataiteen synergia ja poikkeuksellisen yhteistyön muoto.

 

Näyttely koostuu valokuvaaja Mikaela Holmbergin ja floristi Päivi Lehden kukkapäähineistä ja valokuvataiteesta. He ovat yhdessä luoneet raamit kuville, joissa esiintyy herkässä, esiteini-iässä olevia tyttöjä symbolisia kukka-asetelmia kannatellen. Näyttely on kannanotto sen puolesta, että myös kuvissa esiintyvien tyttöjen sukupolvella olisi mahdollisuus elää symbioosissa luonnon kanssa. Tällä hetkellä nuorilla on huoli siitä, kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa heidän elämäänsä ja elinolosuhteisiinsa. Toisaalta – kuvissa esiintyvien tyttöjen ikäluokka voi omilla valinnoillaan muuttaa maailmaa ja silottaa tulevaa. Kuvat kertovat niin haasteista, vastuuntunnosta, peloista kuin toivostakin.

Creatures of Nature kukkateokset on suunniteltu aina juuri kyseiselle mallille. Erityistä on myös se, että töiden materiaaleja ei ole erikseen tilattu, vaan on hyödynnetty kukkakaupan sen hetkisiä tuotteita sekä kierrätys- ja luonnonmateriaalia. Tämä on osa projektin teemaa, kivijalkakaupoissa pyritään välttämään hävikkiä eikä ylimääräisiä tuotteita kertakuluteta.

Creatures of nature -näyttelyn ensijulkaisu oli kesällä 2019 Teijon Masuunissa (Salo), toinen näyttely tämän jälkeen oli Fast Creative Galleriassa (Helsinki) missä näyttely oli esillä 30.01.2020 asti.

Taidetalon näyttely avoinna 2.6. - 27.8. (heinäkuun suljettuna)

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Loimaan taidetalo
Rantatie 2, 32200

050 470 8767

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

3/2/0€

Maksutavat

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 13:00-18:00
Ke Suljettu
To 13:00-18:00
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Taidetalo on suljettuna heinäkuussa. Avoinna myös joka kuun viimeisenä sunnuntaina 11 - 16. Tarkasta poikkeavat aukioloajat osoitteesta www.loimaantaidemuseo.fi

Näyttelyn tekstit kielillä

 

.