Museokortti etsii seikkailijoita
 

Museokortti

1.2.2019–31.3.2019 NÄYTTELY/TAPAHTUMA PÄÄTTYNYT

Museokortti-etu

Etu SEA LIFE:n sisäänpääsylipuista museokorttilaisille!

Museokorttia näyttämällä nyt perheille ja porukoille alennetut hinnat SEA LIFE Helsinkiin 31.3. saakka! Tutustu merten ihmeelliseen maailmaan!

Museokortin kevään erikoisetuna pääset tutustumaan SEA LIFE Helsingin vedenalaisessa maailmassa mitä erikoisimpiin mereneläviin aivan lähietäisyydeltä! Näet muun muassa hauskat merihevoset, mystiset piraijat värikkäitä trooppisia kaloja sekä hurjat hait valtamerialtaassa!

Näyttelyssä on 50 akvaariota, ja lähes 200 eri eläinlajia, jotka löytyvät 7 eri teemoitetusta alueesta, johon kuuluu muun muassa trooppinen sademetsä, ihastuttava koralliriutta ja huikea valtameriallas. Lisäksi voit seurata tasatunneittain järjestettäviä ruokintatuokioita, sekä oppia lisää merestä ja sen suojelusta!

SEA LIFE on avoinna vuoden ympäri ja pidennetysti loma-aikoina. Tarkemmat aukioloajat löytyvät nettisivuilta www.sealife.fi. Tervetuloa!


SAAT NÄMÄ EDUT MUSEOKORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ:

2 aikuista + 2 lasta + opaskirja SEA LIFE Lehtinen yht. 40€
2 aikuista + 3 lasta + opaskirja SEA LIFE Lehtinen yht. 50€
muut seuruekoot -25% alennus normaalihintaisista lipuista (norm. aikuiset 16,50€, lapset 13€).

HUOM! Yksi etu per Museokortti. Edun saa itselleen näyttämällä muovista tai pahvista Museokorttia kassalla. Pelkkä Museokortin asiakasnumero tai/ja nimi ei riitä edun saamiseen.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta