JOULUTARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan plle: 12 kk + 1 kk
OSTA NYT
Museoharrastus tutkitusti vhent stressi, rentouttaa ja edist palautumista. Kyt siis tynantajan tarjoama virike-etu Museokorttiin! Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Maksa Museokortti kulttuurieduilla!

Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa Museokortin verkkokaupassa. Uuden kortin voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä, joten kortin voi ostaa huoletta valmiiksi kulttuurikesän museomatkoja odottamaan.

Kulttuurieduilla voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa. Jos Museokorttisi on vielä voimassa, kortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 12 kuukautta eteenpäin. Jos korttisi on jo vanhentunut, uusi 12 kk:n voimassaolo alkaa ostopäivästä. Voit halutessasi jatkaa voimassaoloa vaikka useamman kerran!

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

  • Smartum-saldo
  • Edenred-kortti
  • ePassi
  • Eazybreak

Osta uusi Museokortti

Jatka Museokorttisi voimassaoloa


Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä vain ostaessasi Museokortin itsellesi. Laki estää kulttuuriedun käyttämisen lahjaostoksiin.


Kulttuuriedulla maksaminen museossa

Monet museot hyväksyvät maksuvälineinä kulttuuri- ja virike-etuja. Ennen museossa asioimista maksutavat kannattaa tarkistaa museokohteen omilta verkkosivuilta.

Museokortti tarjoaa arjen seikkailuja, elämyksiä vuodeksi ja loputtomasti nähtävää. Tarjolla on satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikoittain vaihtuvia etuja. Koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt ja virkistäydy kulttuurin äärellä.


 

Kerro tästä myös ystävillesi!