Tieteellis-gastronominen klubi
Hotel and Restaurant Museum, Helsinki
- 13.12.2023–13.12.2025 (17-19)
Avoin klubi tarjoaa tiedettä ja gastronomiaa kaikille ruoasta kiinnostuneille.
Klubitapaamisissa tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.
Klubi-illat järjestetään yhtä aikaa kolmessa paikassa:
• lähimuotoisena Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla
• etämuotoisena Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa ja Seinäjoen Frami-kampuksella.
Kolmen paikkakunnan välillä on Zoom-yhteys, joten kunkin tapaamisen alustukset kuunnellaan yhdessä, samoin näytteet arvioidaan samanaikaisesti kaikissa paikoissa ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti Helsinkiin, Turkuun ja Seinäjoelle.
Tilaisuuksiin on etukäteisilmoittautuminen, sillä tiloihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautuminen Hotelli-ja ravintolamuseon lähitapahtumaan https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi/
Klubi kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 17–19. Syksyn teemat ovat:
• Keskiviikko 20.9.2023 klo 17–19: Sokeri
• Keskiviikko 11.10.2023 klo 17–19: Leipä
• Keskiviikko 15.11.2023 klo 17–19: Olut
• Keskiviikko 13.12.2023 klo 17–19: Ruoan väri
Yhteenvedot menneistä tapaamisista sekä lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.
Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.
Museum exhibitions
Museum events
Edut
Museum contact details
Hotel and Restaurant Museum
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotel and Restaurant Museum, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Admission fees
16/6/0 €
Payment methods
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).