Tarjous Capman-etuohjelman jsenille: osta Museokortti ja saat kuukauden kaupan plle!

Museokortilla koet hittinäyttelyt, suosikkinähtävyydet ja paikalliset helmet ympäri Suomen. Capman-henkilöstöetuohjelman jäsenenä saat Museokorttiin kuukauden kaupan päälle, 12 + 1 kk = 13 kk. Tarjous koskee uusia Museokortteja ja on voimassa verkossa 1.–31.3.2024.

Koe Suomen parhaat museot ja kiinnostavimmat näyttelyt! Museokortti avaa ovet lähes 370 kohteeseen ympäri maan. Rikasta arkeasi taiteella, tieteellä ja historialla ja koe kotimaan suosikit lomareissuillasi – poikkea museossa milloin vain.

Hyödynnä etusi ja nauti kulttuurista vuoden jokaisena päivänä

Saat 12 + 1 kk -edun käyttöösi, kun käytät henkilöstöetuohjelman sivuilta löytyvää etukoodiasi Museokortin verkkokaupassa. Etu koskee vain uusia Museokortteja.

Miten saan edun käyttööni?

Osta Museokortti verkkokaupastamme (79 €)

  1. Vieraile verkkokaupassamme ja valitse vaihtoehto Museokortti itselleni.
  2. Täytä tietosi lomakkeelle.
  3. Klikkaa lomakkeen lopussa Minulla on kampanjakoodi -painiketta ja syötä etukoodisi.
  4. Maksettuasi Museokortin saat asiakasnumeron, jolla voit vierailla museossa vaikka heti.

Etukoodilla tilattu Museokortti on voimassa 12 + 1 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Osta Museokortti

Etu on voimassa Museokortin verkkokaupassa 1.–31.3.2024. Etu ei koske Museokortin voimassaolon jatkamista tai Museokortti-lahjoja, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin.Museokortti avaa ovet satoihin elämyksiin ympäri Suomen – Ahvenanmaalta Inariin. Kuva: Usva Torkki.

Museokortti, mitä sillä saa?

Museokortti taskussa kulttuurista nauttiminen on helppoa, sillä kortti tarjoaa valtavan määrän mahdollisuuksia. Ilahduta itseäsi spontaaneilla kulttuurielämyksillä, lähde tutustumaan naapurikaupungin museotarjontaan tai löydä oman lähiseutusi piilotetut helmet.

Museokortti-kohteiden joukosta löydät kotimaan suosituimmat nähtävyydet ja paikalliset erikoisuudet. Ateneum, Turun linna ja Vapriikki ovat monille tuttuja kohteita, mutta tiesitkö, että Museokortilla voit vierailla myös aidossa vankilassa tai kurkistaa kaikkien tuntemien suomalaisten koteihin?

Koe kotimaan kestosuosikit Heurekasta Olavinlinnaan, näe vuoden puhutuimmat taidenäyttelyt, vieraile Kekkosen, Sibeliuksen ja muiden merkkihenkilöiden kodeissa tai opi jotain uutta tutuista kulmista oman kotikaupunkisi museoissa. Tutustu 370 Museokortti-kohteeseen >

Aina uutta nähtävää – museoiden näyttelyt vaihtuvat monta kertaa vuodessa

Vaikututko valokuvataiteesta, kotimaisista design-klassikoista tai jääkiekon tähtihetkistä? Vai haluatko kiertää uusimmat taidenäyttelyt tai uppoutua historian pyörteisiin?

Useimmissa museoissa näyttelyt vaihtuvat usein ja tarjoavat aina jotain uutta. Nautitpa kuvataiteesta, musiikista, urheilusta, muotoilusta, tieteestä tai kirjallisuudesta, satojen näyttelyiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivat vierailukohteet. Katso uusimmat näyttelyt >

Ota Museokortti reissukaveriksi ja koe Suomi uusin silmin!

Museokortti taskussasi löydät uusia elämyksiä läheltä ja kaukaa. Vietä vaikkapa viikonlopun mittainen kaupunkiloma Tampereella tai kierrä kaikki Lapin museot Tankavaaran kultakylästä Reidar Särestöniemen upeaan ateljeekotiin.

Museokortin matkavinkeistä löydät ideoita kotimaanmatkoille ja saat hyviä etuja ravintoloista, hotelleista ja museokaupoista. Tiedätkö, kuinka monta museota löytyy naapurikaupungista tai vaikkapa mökkimatkan varrelta? Kätevän reittioppaan avulla löydät museot tuttujen reittien varrelta. Katso vinkkejä lähimatkailuun >


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp