Utställning
 Inträde med Museikortet
 

Teollisuuden tekijt

Varkaus museicentrum Konsti, Varkaus

  • 27.4.2024–

Teollisen yhteisn ja osaamisen historiaa esittelev nyttely Varkauden museokeskus Konstissa kertoo Varkauden alueen historiasta yhteisn ja sen teollisen osaamisen ja toimijoiden kautta!

 

Varkauden museon uusi, alueen teollisen yhteisn ja osaamisen historiaa esittelev nyttely Varkauden museokeskus Konstissa kertoo Varkauden alueen historiasta yhteisn ja sen teollisen osaamisen ja toimijoiden kautta. Aihealueita yhdist yhteens yli 10 metri pitk ja yli 200 vuotta ksittv aikajana, joka havainnollistaa matkaa menneest nykyisyyteen.

Nyttely esittelee laivastotukikohta Laivalinnan digitaalisena sovelluksena ja valottaa, kuinka koskien ja metsien keskelle rakentuneesta metalliteollisuuden ruukista kehittyi vertaansa vailla oleva konepaja- ja teknologiateollisuuden ja metsteollisuuden keskus.

Lisksi nyttely tutustuttaa kvijns Varkauden maineikkaaseen laivanrakennushistoriaan sek Alvar Aallon kunnianhimoisiin suunnitelmiin mm. VR-todellisuuden kautta. Pseep tll kurkkaamaan mys 1920-luvun teollisuusyhteisn asumiseen ja tutustumaan nin entisaikojen tylisten arkeen!

Yhteistyss alueen teollisuusyritysten – Sumitomo SHI FW:n, Andritz Oy:n, Stora Enso Oyj:n Varkauden tehtaan ja Honeywell Oy:n sek Warkauden kauppakamariosaston kanssa perusnyttelyn yhteyteen on luotu mys aivan uusi konsepti, jossa teollisuusyritysten nykytuotanto ja tulevaisuuden ratkaisut esittytyvt alueen 200-vuotisen teollisen historian rinnalla.

Berätta för dina vänner!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museets kontaktuppgifter

Varkaus museicentrum Konsti
Satakunnankatu 1, 78300 Varkaus

040 769 1010

Museets hemsida

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Varkaus museicentrum Konsti, Satakunnankatu 1, 78300 Varkaus


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

0

Betalningssätt

Kteinen, pankki- ja luottokortti, E-Passi, Smartum, Museokortti

öppet

Må  Stängd
Ti 09:00-18:00
On 09:00-18:00
Tu 09:00-20:00
Fr 10:00-16:00
Lö 10:00-16:00
Sö 10:00-18:00
 

Museer Nära Målet