Utställning
 Inträde med Museikortet
 

Taidelabra

, Hyvink

  • 6.3.2022–

Taidelabrassa voi ihmetell, oivaltaa, hmmsty, jopa hmmenty.

 

Hyvinkn taidemuseon Taidelabra kattaa museon kokoelmanyttelytilana tunnetun noin 180 nelimetrin alan. Taidelabran kehitystyn tuloksena tila on muuntunut moniaistiseksi kokonaisuudeksi, jossa kuratoitu valikoima kokoelmateoksia on esill.

Taidelabrassa voi ihmetell, oivaltaa, hmmsty, jopa hmmenty. Taidelabrassa psee tekemn ja kokeilemaan, taiteen rell hiljentymist ja syventymist unohtamatta. Kokemiseen, aistimiseen ja toisin nkemiseen houkuttelevat toiminnalliset pisteet ja taidekasvatukselliset ratkaisut tarjoavat tuoreita nkkulmia taiteen kokemiseen ja kokoelman teoksiin.

Taidelabrassa psee tutustumaan kokoelmateoksiin eri teemojen kautta. Yhdess huoneessa voi tutkia taidemaalari Yrj Saarisen vahvaa ilmaisua vrin nkkulmasta. Toinen tila esittelee Helene Schjerfbeckin taidetta ja tmn hyvinklisi malleja. Kolmas tila houkuttelee muotojen ja abstraktion relle. Neljnness huoneessa astutaan luonnon keskelle maisemamaalaukseen. Viides tila nostaa esiin taiteilijan prosessit, tyvlineet ja materiaalit.

Taidelabra avaa uusia nkkulmia lasten ja nuorten lisksi mys aikuisille ja pyrkii madaltamaan kynnyst astua taidemuseoon. Taidelabra ei pyshdy avajaisiin: jo alusta lhtien on huomioitu, ett moduulimainen tila ja sisllt uudistuvat ja muokkautuvat sek palautteiden perusteella ett vaiheittain tulevaisuudessa.

Berätta för dina vänner!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museets kontaktuppgifter


Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink

040 480 1644

Museets hemsida

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

, Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

9/6/0

Betalningssätt

Meill ky mys Smartum, Edenred ja Museokortti.

öppet

Må  Stängd
Ti 12:00-18:00
On 12:00-18:00
Tu 12:00-18:00
Fr 12:00-18:00
Lö 11:00-17:00
Sö 11:00-17:00

Näyttelyn tekstit kielillä