Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Evenemang
 

Tampere Filharmonia Liikkeellä -konsertti 12.8.2020

Kimmo Pyykkö museet

  • 12.8.2020 (18.00)

Tampere Filharmonian puupuhaltimista koostuva yhtye esiintyy maksuttomassa konsertissa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ke 12.8.2020 klo 18.

 

Tampere Filharmonian pienyhtyekokoonpanot esiintyvät eri puolilla Pirkanmaata 12.–23. elokuuta 2020. Yhteensä neljäntoista konsertin mittaiselle TF Liikkeellä -kiertueelle on selvästi tilausta.

“Keväällä 2020 verkossa lähetetyt TF Chamber -kamarikonsertit saivat todella lämpimän vastaanoton ja osoittivat, että poikkeusoloissa yleisön tarve musiikin kuulemiselle ei ole kadonnut mihinkään, päin vastoin. Ajatuksena on nyt mennä yleisön luo, kun yleisö ei ole pitkään aikaan päässyt meidän luoksemme”, pohtii Tampere Filharmonian apulaisintendentti Elina Aho-Kuusama.

Yleisöpalautteen yleinen aihe on harmi siitä, ettei orkesteria ole päässyt kuuntelemaan samaan tilaan moneen kuukauteen. Tampere Filharmonian konsertit ovat monelle kuulijalle tärkeä viikoittainen tapahtuma sekä mahdollisuus tavata tuttavia ja muita musiikinystäviä.

Tampere Filharmonia vastaa nyt kysyntään viemällä kuusi pienkokoonpanoa kiertueelle ympäri Pirkanmaan maakuntaa elokuussa 2020. TF Liikkeellä -nimeä kantavan kiertueen kokoonpanojen koot vaihtelevat viidestä 19:ään muusikkoon. Kiertueen kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa esiintyy Tampere Filharmonian puupuhaltimista koostuva yhtye ke 12.8.2020 klo 18.

7-9 muusikon puupuhallinyhtye soittaa mm. Jacgues Ibert`n, Vincent d´Indyn, Frans Danzin, Charles Gounod`n ja W.A. Mozartin kappaleita. Konsertin kesto on noin 60 min ilman väliaikaa.

Konsertin henkilömäärä on rajoitettu turvavälin takaamiseksi ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä kuulijaa. Numeroituja maksuttomia pääsylippuja saa taidemuseon lipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Ei ennakkovarauksia.

Berätta för dina vänner!

Print version

Museets kontaktuppgifter

Kimmo Pyykkö museet
Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6

040 773 0148

Museets hemsida

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

Normaali 6 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 4 €, alle 18-vuotiaat 0 €.
Vähintään 10 hengen ryhmät 4 €

Betalningssätt

käteinen, pankkikortti, debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa ja MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike®-kortti), online-maksu (Tyky-Online, ePassi), mobiiliseteli (Eazybreak), Museokortti.

Tapahtuma-tyypit

 

.