Utställning
 Inträde med Museikortet
 

Taidelabra

Hyvinge Konstmuseum, Hyvink

  • 6.6.2019–31.12.2024

Hyvinkn taidemuseon toiminnallinen kokoelmanyttely ja oppimisymprist on toiminnallinen nyttelytila Taidelabra.

 
Taidelabra - Hyvinkn taidemuseon toiminnallinen nyttelytila

Taidelabra on kokeileva, kokonaisvaltainen, kokemuksellinen ja toiminnallinen nyttelytila. Taidelabra luo museopedagogiikan ja taidekasvatuksen lhtkohdista uudenlaisia lhestymistapoja taiteen katsomiseen, kokemiseen ja ymmrtmiseen. Oman tekemisen ja kokeilemisen kautta avautuu uusia nkymi taidehistoriaan, kulttuuriperintn ja siihen, mit kaikkea museoty voi olla. Lisksi Taidelabra nostaa esiin taiteeseen, taiteilijoihin ja taiteen tekemiseen liittyvi taustoja sek madaltaa kynnyst astua museoon.

Taidelabra on sek kokoelmanyttely ett oppimisymprist samassa tilassa. Taidelabrassa hydynnetn "perinteisten" moniaististen keinojen lisksi mys uutta tekniikkaa ja digitaalisia sovelluksia. Lasten ja nuorten lisksi mys aikuisia puhutellaan uusien nkkulmien kautta.

Taidelabrassa esill olevat teokset ovat osa Hyvinkn taidemuseon kokoelmia. Kokoelmiin kuuluu noin 2400 teosta, ja niiden runko muodostuu taidemaalari Yrj Saarisen teoksista. Kokoelmassa on mys Helene Schjerfbeckin sek lukuisten muiden hyvinklisten taiteilijoiden tit eri aikakausilta aina nykypivn saakka.

Osallistaminen ja yhteisty erilaisten sidosryhmien ja kokemusasiantuntijoiden vlill on hankkeen kulmakivi. Yhteistyt on tehty ideoinnin ja suunnittelun osalta niin museoiden asiantuntijoiden kuin eri-ikisten ja erilaisten kyttj- ja asiakasryhmienkin kanssa. Taidelabran toiminnallisia osuuksia testataan mys kyttjraatien tapaamisissa. Kokemusasiantuntijat ja raadit muodostuvat eri-ikisist lapsista, nuorista ja aikuisista museokvijist. Mys erityisryhmt ja saavutettavuus on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa.

Berätta för dina vänner!

Museets utställningar

Museets kontaktuppgifter

Hyvinge Konstmuseum
Hmeenkatu 3 D, 05800 Hyvink

040 480 1644

Museets hemsida

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Hyvinge Konstmuseum, Hmeenkatu 3 D, 05800 Hyvink


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

6/5/0

Betalningssätt

Kteinen, Pankki/luottokortti, Museokortti, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sek Edenred.

öppet

Må  Stängd
Ti Stängd
On Stängd
Tu Stängd
Fr Stängd
Lö Stängd
Sö Stängd

Fritt intrde onsdag kl. 16-18

Näyttelyn tekstit kielillä