Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
Hotell- och restaurangmuseet, Helsinki
- 23.1.2025 (klo 17-18.30)
- 27.2.2025 (klo 17-18.30)
- 27.3.2025 (klo 17-18.30)
Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Luentosarja NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin.
Tule kuuntelemaan innostava luento ja tutustumaan museon samannimiseen näyttelyyn!
to 23.1.2025 klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus
to 27.2.2025 klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski
to 27.3.2025 klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK
Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 3o ensimmäistä. Vapaa pääsy.
Museets utställningar
Museets evenemang
- Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
- Konstnärsmöte: Anu Tuominen
- Talvilomapuuhaa perheille: Löytöretki ruokaperinteeseen
- Näyttelyiden yleisöopastukset
- Talvilomapuuhaa perheille: Löytöretki ruokaperinteeseen
- Talvilomapuuhaa perheille: Löytöretki ruokaperinteeseen
- Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
- Näyttelyiden yleisöopastukset
- Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
- Näyttelyiden yleisöopastukset
Museets förmåner
Museets kontaktuppgifter
Hotell- och restaurangmuseet
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotell- och restaurangmuseet, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Inträdesavgifter
16/6/0 €
Betalningssätt
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum