Lataa uusi Museokortti-mobiilisovellus puhelimeesi – museot ovat aina mukanasi

Uuden Museokortti-sovelluksen ensimmäinen versio on julkaistu – nyt pääset testaamaan sovellusta ja antamaan siitä palautetta. Inspiroidu museoista ja löydä uusia kulttuurielämyksiä. Ilmaisena lisäpalveluna toimiva Museokortti-sovellus kokoaa yhteen kaikki 300 Museokortti-kohdetta ja niiden kiehtovat museosisällöt.

Ensimmäinen versio Museokortti-sovelluksesta on nyt julkaistu. Ladata voit, vaikka Museokorttia et vielä omistaisikaan. Museokortin jo omistavat voivat halutessaan siirtyä käyttämään Museokorttiaan sovelluksen kautta. Fyysiset kortit säilyvät edelleen myös käytössä.

Sovelluksessa pääset selaamaan museoiden näyttelyitä, tapahtumia ja etuja. Voit myös lisätä niitä suosikkilistallesi, jolloin saat halutessasi ilmoituksia suosikeiltasi. Suunnittele tulevat museokierroksesi helposti. Etsi kartalta lähelläsi olevia museoita ja katso reittiohjeet perille.

Kirjoita arvioita omista museokäynneistäsi ja lue museoesittelyistä muiden kävijöiden kommentteja.

Voit halutessasi käyttää sovellusta myös henkilökohtaisena pääsylippunasi liittämällä Museokorttisi asiakasnumeron ja tunnistettavan kasvokuvasi sovellukseen. Maksat Museokortti-käynnin tällöin lukemalla museon lipputiskillä oleva QR-koodin ja näyttämällä vahvistusviesti asiakaspalvelijalle puhelimesi näytöltä. Kasvokuvasi tarvitaan digitaalisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi sisäänpääsyä maksettaessa. Kuvaa ei käytetä tai julkaista muissa yhteyksissä. Lisätietoa Museokortin käyttöehdoissa ja Tietosuojaselosteessa.

Enää sinun ei tarvitse huolehtia, jos unohdat korttisi kotiin. Museokortti on aina mukanasi!
Museokortti-sovellus on ilmainen lisäpalvelu sitä toivoville asiakkaillemme. Keltaiset muovikortit säilyvät edelleen käytössä tuttuun tapaan, eikä kenenkään ole pakko siirtyä käyttämään sovellusta.

Sovellus toimii myös ilman Museokorttia ja vanhentuneen Museokortin kanssa. Voit etsiä 300 museon kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtumia tai suunnitella museokierroksia karttahaun avulla.

Palautetta sovelluksen ensimmäisestä versiosta voit antaa täällä >

Katso sovelluksen usein kysyttyjä kysymyksiä >


Lataa Museokortti-sovellus — kokeile heti!


Lataa sovellus
Google Play -kaupasta

Lataa sovellus
App Storesta


1. Lataa museot taskuusi

Tutustu 300 museoon ja löydä uusia elämyksiä. Osta uusi kortti tai jatka voimassaoloa. Sovellus toimii myös ilman Museokorttia.


2. Inspiroidu ja suunnittele museokierroksesi

Selaa ja etsi museoita, näyttelyitä, tapahtumia ja Museokortti-etuja. Luo oma suosikkilistasi ja saat muistutuksia suosikeiltasi.


3. Etsi museoita kartalta

Etsi kartalta lähimmät museot ja katso reittiohjeet kohteisiin. Löydä helposti kaikki Suomen Museokortti-kohteet.


4. Käytä Museokorttina

Liitä Museokorttisi sovellukseen ja merkitse käyntisi lukemalla QR-koodi. Seuraa museokäyntejäsi ja kirjoita niistä arviot.
Kerro kehitysehdotuksesi, vinkkaa ongelmista


Palautelomakkeemme kautta voit kertoa kokemuksiasi sovelluksemme ensimmäisestä versioista. Antamasi arvokkaan käyttäjäpalautteen perusteella osaamme kehittää sovellusta entistä toimivammaksi.

Palautetta sovelluksesta >


Kerro tästä myös ystävillesi!