Lataa Museokortti-mobiilisovellus puhelimeesi – museot ovat aina mukanasi

Inspiroidu museoista ja löydä uusia kulttuurielämyksiä – lataa Museokortti-sovellus! Voit halutessasi liittää Museokorttisi sovellukseen ja käyttää sitä pääsylippunasi 370 museoon. Sovellus on maksuton lisäpalvelu, jota voivat hyödyntää niin Museokortin omistajat kuin muutkin kulttuurin ystävät.

Löydä museoiden kiehtovat elämykset tai käytä sovellusta pääsylippunasi 370 museoon. Museokortti-sovelluksen avulla museot ovat aina taskussasi – kokeile heti!

Lataa Museokortti-sovellus:

Google Play -kauppa

App Store


1. Lataa museot taskuusi

Tutustu 370 museoon ja löydä uusia elämyksiä. Osta uusi Museokortti tai jatka korttisi voimassaoloa.

2. Inspiroidu ja suunnittele museokierroksesi

Selaa ja etsi museoita, näyttelyitä, tapahtumia ja Museokortti-etuja. Luo oma suosikkilistasi ja saat muistutuksia suosikeiltasi.

3. Etsi museoita kartalta

Etsi kartalta lähimmät museot ja katso reittiohjeet kohteisiin. Löydä helposti kaikki Suomen Museokortti-kohteet.

4. Käytä Museokorttina

Liitä halutessasi Museokorttisi sovellukseen ja merkitse käyntisi lukemalla QR-koodi. Seuraa museokäyntejäsi ja kirjoita niistä arviot.
Museokortti-sovelluksen avulla löydät museoiden kiehtovat elämykset

Museokortti-sovelluksessa pääset selaamaan museoiden näyttelyitä, tapahtumia ja etuja. Sovelluksen avulla suunnittelet tulevat museokierroksesi helposti ja saat tietoa suosikkimuseosi ajankohtaisesta tarjonnasta. Jos käytät Museokorttiasi sovelluksen kautta, voit kirjoittaa arvioita omista museokäynneistäsi ja lukea muiden kävijöiden kommentteja.

Sovellus toimii myös ilman Museokorttia. Voit etsiä 370 museon kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtumia tai suunnitella museokierroksia karttahaun avulla.


Liitä Museokorttisi sovellukseen – myös keltaiset muovikortit pysyvät käytössä

Museokortin omistajat voivat halutessaan siirtyä käyttämään Museokorttiaan sovelluksen kautta. Keltaiset muovikortit säilyvät tuttuun tapaan käytössä, ja voit käyttää fyysistä Museokorttia myös jatkossa.

Voit käyttää sovellusta pääsylippunasi liittämällä siihen Museokorttisi asiakasnumeron ja tunnistettavan kasvokuvasi. Sovelluksella maksat Museokortti-käynnin lukemalla museon lipputiskillä olevan QR-koodin ja näyttämällä vahvistusnäkymän asiakaspalvelijalle puhelimestasi.

Kasvokuvasi tarvitaan digitaalisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi sisäänpääsyä maksettaessa. Kuvaa ei käytetä tai julkaista muissa yhteyksissä. Lisätietoa Museokortin käyttöehdoissa ja Tietosuojaselosteessa.


Katso usein kysyttyjä kysymyksiä >


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp