SYYSALE: Jatkokaudet Museokortteihin nyt 65
Hydynn tarjous
 
Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Salon historiallinen museo SAMU

Salorankatu 5-7,
24240 Salo

Salon historiallinen museo SAMU vastaa Salon alueen aineellisen perinnn tallentamisesta, tutkimisesta ja nytteille asettamisesta.

 

Salon historiallinen museo SAMU vastaa Salon alueen aineellisen perinnn tallentamisesta, tutkimisesta ja nytteille asettamisesta. Tavoitteena on vahvistaa kaupungin asukkaiden identiteetti ja list ymmrtmyst omaa kulttuuria, historiaa ja ymprist kohtaan sek edist yhteisllisyytt, viihtyvyytt ja hyvinvointia. Yleislle avoimia museokohteita ovat Salon elektroniikkamuseo, Halikon, Pernin ja Meritalon museot, Kiikalan, Kiskon ja Suomusjrven kotiseutumuseot, Kreivinmen ulkomuseo sek Trmperin kestikievari.

Museo palvelee asiakkaitaan nyttelyin ja tapahtumin sek toimimalla Salon kulttuuri- ja rakennushistorian tietopankkina. Sen tehtvn on silytt ja hoitaa hallussaan olevia kokoelmia ja arkistomateriaalia sek kartuttaa Salon kulttuuri- ja tuotantohistoriallista esineist ja muuta aineistoa.

Museo tekee yhteistyt oppilaitosten, asiantuntijoiden, harrastajien ja kerilijiden kanssa, tarjoaa palveluja alueen asukkaille ja yhteisille sek osallistuu erityisesti lasten ja nuorten oppimista ja luovuutta tukevaan toimintaan. Museo auttaa alueen kotiseutu- ja perinneyhdistyksi paikallisidentiteetin vaalimisessa sek opastaa museotyss.
Salon elektroniikkamuseossa on avoinna Made in Salo -nyttely, Astrum-keskus, Salorankatu 5-7, ovi 33, Salo

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Museon yhteystiedot

Salon historiallinen museo SAMU
Salorankatu 5-7, 24240 Salo

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Salon historiallinen museo SAMU, Salorankatu 5-7, 24240 Salo


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Salon elektroniikkamuseon Made in Salo -nyttely. Aikuiset 6 e, elkeliset, opiskelijat ja tyttmt 5 e. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Elektronikkamuseoon psee mys museokortilla.

Maksutavat

Elektroniikkkamuseossa voit maksaa museokortilla, Epassilla, SmartumPaylla ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelill.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To 11:00-17:00
Pe 11:00-17:00
La 11:00-15:00
Su Suljettu

Paikallismuseot avoinna vaihtelevasti kes-elokuun, Elektroniikkamuseo on avoinna ympri vuoden. Kesaikaan ke-pe 11-17, la-su 11-15. Syyskuun alusta huhtikuun loppuun to-pe 11-17, la 11-15.

Teemat