SYYSTARJOUS: Jatka Museokorttisi voimassaoloa vain 62€:lla (norm. 69/74€). Osta
 
Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Musiikkimuseo Fame

Fredikanterassi 5 A,
00520 Helsinki Tripla

Musiikkimuseo Famessa pääset kokemaan ainutlaatuisia musiikkielämyksiä ja tutustumaan Suomen musiikin historiaan, nykypäivään ja tulevaisuuteen.

 

Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta. Kekseliäät teknologiset innovaatiot ovat osa ideologiaamme, jolla kutsumme kävijämme osallistumaan ja kokeilemaan.

Musiikkimuseon sydämessä on Suomen musiikin kunniagalleria, johon valitaan vuosittain joukko suomalaisten rakastamia ja kunnioittamia muusikoita. Lisäksi museo tarjoaa muun muassa nostalgisia aikamatkoja soiviin muistoihin, musiikkitietoa hauskassa muodossa sekä monenlaisia mahdollisuuksia heittäytyä itse soiton, laulun ja tanssin vietäväksi.

Tällä hetkellä vaihtuvana sisältönä on "Lauluni, leikkini" -lastenmusiikkinäyttely. Aiemmin museossa vaihtuvina näyttelyinä ovat olleet "INSTANT KUUSI", "Metal Export", "Iskelmän evoluutio" sekä "Kovaa työtä - naiset populäärimusiikissa".

Lisätietoja näyttelyistä löydätte näyttelyt-osiosta tai verkkosivuiltamme.


Ravintola Fame

Ravintola Fame täydentää makunautinnoilla monimuotoisen musiikkikokemuksen.

Ota yhteyttä Ravintola Fameen:
ravintolafame@kanresta.fi – 050 324 0402


Saapumisohjeet

Museoon saapuminen kävellen, junalla, bussilla tai autolla

Musiikkimuseo Famen tai Ravintola Famen löydät kaupunki- ja kauppakeskus Triplan kolmannesta kerroksesta, Pasilankadun puolelta. Museoon sekä ravintolaan pääset suoraan sisään myös ulkokautta Pasilansillalta, Ravintola Famen ulko-ovesta, osoite Fredikanterassi 5A, 00520 Helsinki.

Jos saavut junalla rautatieaseman kautta, suuntaa kohti ”Little Manhattanin” tapahtuma-aukiota, josta liukuportaita pitkin pääsee kolmanteen kerrokseen. Liukuportaiden jälkeen jatka edelleen suoraan ja seuraa Pasilankadun kylttejä. Muutaman minuutin kävelyn jälkeen Musiikkimuseo Fame ja Ravintola Fame ovat vasemalla puolella käytävää.

Jos saavut bussilla, seuraa Pasilankadun kylttejä ja muutaman minuutin kävelyn jälkeen saavut Musiikkimuseo Fameen tai tule sisään suoraan ulkokautta noin puolesta välistä Pasilansiltaa, osoite Fredikanterassi 5A.

Jos saavut autolla, Valitse parkkialueelta liilan värinen hissien sisääntulo, josta pääset suoraan kolmanteen kerrokseen. Kun saavut hissillä kolmanteen kerrokseen käänny oikealle ja näet museon sekä ravintolan vasemmalla puolella käytävää.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Musiikkimuseo Fame
Fredikanterassi 5 A, 00520 Helsinki Tripla

010 201 3100 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Musiikkimuseo Fame, Fredikanterassi 5 A, 00520 Helsinki Tripla


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

25 / 15 / 12,50 €

Maksutavat

Käteinen, pankki-/luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro) ja ePassi. Vastaanotamme myös ePassin, Smartum-, Eazybreak-, TyKy- sekä Edenred -kulttuuriseteleitä.

Aukioloajat

Ma 11:00-18:00
Ti 11:00-18:00
Ke 11:00-19:00
To 11:00-19:00
Pe 11:00-19:00
La 10:00-18:00
Su 11:00-18:00

Lisätietoja poikkeusaukioloajoista verkkosivuiltamme musiikkimuseofame.fi.

Opastus

Olemme erittäin joustavia opastusten suhteen, sekä yksityishenkilöille, että yrityksille. Meillä voi järjestää myös tapahtumia. Lisäkyselyt info@fmhof.fi osoitteesta tai numerosta 010 201 3100.

 

Kohdetta lähellä olevat museot