Museokortti & MIELI ry – Hyvinvointia kulttuurista! Tutustu kampanjasisltihin

Kumppaniksi Museokortin kulttuurimatkailuverkostoon

Museokortin uusi palvelu tarjoaa innostavia matkavinkkejä ja työkaluja oman matkan suunnitteluun. Kumppaninamme pääset mukaan kartalle!

Museokortti tarjoaa vahvan motiivin matkustaa Suomessa. Museokortin yli 200 000 omistajasta 71 prosenttia kertoo matkustaneensa vuoden sisällä toiseen kaupunkiin vähintään kerran vieraillakseen Museokortti-kohteessa.

Rakennamme kulttuurimatkailuverkostoa sekä uutta matkailijoille suunnattua palvelua, jonka avulla on entistä helpompi suunnitella kulttuurimatkojen reitit, löytää kätketyt aarteet ja innostua valmiista teemakokonaisuuksista.

Palvelussa matkailija voi innostua valmiista kierroksista sekä löytää kohteet oman reittinsä varrelta. Ensimmäiset 24 kierrosta antavat esimakua kasvavasta palvelusta, johon julkaistaan jatkuvasti lisää kierroksia, Museokortti-etuja sekä uusia ominaisuuksia matkojen suunnitteluun.

Syksyllä 2020 julkaistu verkkopalvelu on suunnattu paitsi Museokortin omistajalle, myös muille matkailijoille. Uusia kohteita ja kierroksia lisätään säännöllisesti julkaisun jälkeenkin. Palvelu lanseerataan aluksi kotimaan markkinoilla, mutta kumppaneilta edellytetään valmiutta palvella myös kansainvälisiä matkailijoita.

Opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittaa palvelua käynnistävää hanketta. Yhteistyötä tehdään myös Visit Finlandin kulttuurimatkailua edistävän Culture Finland -ohjelman kanssa.


Liity Museokortin kulttuurimatkailuverkostoon

Kulttuurikierrosten reitit koostuvat Museokortti-kohteista ja kumppanien tarjoamista laadukkaista palveluista. Lisäksi matkan varrelle nostetaan muitakin upeita matkailuelämyksiä, kuten luontokohteita ja paikallisia helmiä. Valikoidun sisällön avulla kulttuurin ystävä suunnittelee vaivattomasti matkojensa reitit ja saa inspiraatiota valmiiksi kuratoiduista kierroksista.

Lataa esite ja lue lisää Museokortin matkailuverkoston kumppanuudesta.

Valitut kumppanimme

  • rikastuttavat Museokortin omistajan matkakokemusta ja tarjoavat monipuolista sisältöä. Palvelun avulla matkailija löytää vaivattomasti Museokortti-kohteet sekä kumppanien palvelut.
  • ovat toimijoita, jotka tarjoavat matkailijalle ensisijaisesti palveluja tai elämyksiä: esim. majoitusta, makuelämyksiä, kiehtovia pysähdyspaikkoja tai liikkumiseen liittyviä palveluja.
  • tarjoavat Museokortin omistajille konseptin mukaisen edun, joka voi olla alennus tai lisäpalvelu. Museokortti toimii pääsylippuna museoihin ja etuvälineenä kumppanien palveluihin.
  • saavat maksuttoman pääsyn imagoltaan vahvan ja jo valmiiksi satoja tuhansia suomalaisia liikuttavaan verkostoon.
  • pääsevät mukaan palvelumme kierroskartoille ja kohdevalikoimaan. Kokonaisuuksista viestitään ja niitä markkinoidaan paitsi sadoille tuhansille asiakkaille Museokortin omissa kanavissa, myös valtakunnallisissa kampanjoissa.


Kiinnostuitko yhteistyöstä? Kerro lisää ajatuksistasi lomakkeella, ja palaamme pian asiaan.Organisaatiosi tarjoamat palvelut


 

Kerro tästä myös ystävillesi!