Kumppaniksi Museokortin kulttuurimatkailuverkostoon

Museokortin matkavinkeist matkailija lyt kotimaan helmet lomareissulle, pitkn viikonloppuun tai lhiretkelle. Museokortilla saa psyn kierroksen museoihin sek etuja kumppanien palveluista.

Museokortin matkavinkit-palvelu tarjoaa innostavia matkavinkkejä ja työkaluja oman matkan suunnitteluun. Kumppaninamme pääset mukaan kartalle!

Museokortti tarjoaa vahvan motiivin matkustaa Suomessa. Museokortin omistajista 71 prosenttia kertoo matkustaneensa vuoden sisällä toiseen kaupunkiin vähintään kerran vieraillakseen Museokortti-kohteessa. Voimassaolevia Museokortteja on tällä hetkellä yli 300 000. Lue lisää Museokortista >

Rakennamme kulttuurimatkailuverkostoa sekä matkailijoille suunnattua palvelua, jonka avulla on entistä helpompi suunnitella kotimaanmatkojen reitit, löytää kätketyt aarteet ja innostua valmiista teemakokonaisuuksista. Palvelun avulla inspiroimme niin Museokortin omistajia kuin muitakin matkailijoita löytämään museot ja muut kotimaan helmet.

Palvelussa matkailija voi innostua valmiista kierroksista sekä löytää kohteet oman reittinsä varrelta. Ensimmäiset yli 35 kierrosta antavat esimakua kasvavasta palvelusta, johon julkaistaan jatkuvasti lisää kierroksia, Museokortti-etuja sekä uusia ominaisuuksia matkojen suunnitteluun.

Kesällä 2021 lanseerattu verkkopalvelu on suunnattu paitsi Museokortin omistajalle, myös muille matkailijoille. Uusia kohteita ja kierroksia lisätään säännöllisesti julkaisun jälkeenkin. Palvelu lanseerataan aluksi kotimaan markkinoilla, mutta kumppaneilta edellytetään valmiutta palvella myös kansainvälisiä matkailijoita.

Katso matkavinkit

Opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittaa palvelua käynnistävää hanketta.Kulttuurimatkailuverkoston kumppanit tarjoavat Museokortin omistajille edun, joka voi olla alennus tai lisäpalvelu. Asiakkaat tunnistavat kumppanikohteen reittisymbolista, jonka toimitamme kumppaneille ovitarrana ja ständinä.


Mukaan Museokortin kulttuurimatkailuverkostoon?

Kulttuurikierrosten reitit koostuvat Museokortti-kohteista ja mukaan valittujen kumppanien tarjoamista laadukkaista palveluista. Lisäksi matkan varrelle nostetaan muitakin upeita matkailuelämyksiä, kuten luontokohteita ja paikallisia helmiä.

Valikoidun sisällön avulla kulttuurin ystävä suunnittelee vaivattomasti matkojensa reitit ja saa inspiraatiota valmiiksi kuratoiduista kierroksista. Museokortti on pääsylippu kierroksen museoihin ja etuväline kumppanien palveluihin.

Katso esimerkkikierros. Matkailija löytää kierroksen kumppanit sekä ajantasaiset edut kierroksen esittelysivun lisäksi edut-sivulta sekä museot.fi:n nostoista.


Valitut kumppanimme

  • rikastuttavat Museokortin omistajan matkakokemusta, madaltavat lähdön kynnystä ja tarjoavat elämyksiä matkan varrelle. Palvelun avulla matkailija löytää vaivattomasti Museokortti-kohteet sekä kumppanien palvelut.
  • ovat toimijoita, jotka tarjoavat matkailijalle ensisijaisesti matkantekoa helpottavia palveluja: majoitusta, kiehtovia pysähdyspaikkoja tai liikkumiseen liittyviä palveluja. Huomioithan, että maksullisista käyntikohteista kierroksilla on esillä vain Museokortti-verkostoon kuuluvia kohteita.
  • tarjoavat Museokortin omistajille konseptin mukaisen edun, joka voi olla alennus tai lisäpalvelu. Museokortti toimii pääsylippuna museoihin ja etuvälineenä kumppanien palveluihin. Etu on saatavilla vain Museokortilla.
  • saavat maksuttoman pääsyn imagoltaan vahvan ja jo valmiiksi satoja tuhansia suomalaisia liikuttavaan verkostoon.
  • pääsevät mukaan palvelumme kierroskartoille ja kohdevalikoimaan. Matkavinkeistä viestitään ja niitä markkinoidaan paitsi sadoille tuhansille asiakkaille Museokortin omissa kanavissa, myös valtakunnallisissa kampanjoissa.

Lähde kanssamme kulttuurikierrokselle ja hae mukaan alla olevalla lomakkeella! Jokainen yhteistyöehdotus käydään läpi, ja mukaan valitaan konseptiin soveltuvat, kierrosten tarjoomaa täydentävät toimijat. Lue lisää Museokortti-järjestelmästä täältä.


Kiinnostuitko yhteistyöstä? Hae mukaan lomakkeella, ja palaamme pian asiaan.Organisaatiosi tarjoamat palvelut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp