KESÄN AVAJAISTARJOUS: Museokortti vain 64 € (norm. 72 €). Osta nyt
 
Majoitus
Sisaanpaasy museokortilla
 

Mäntän Klubi

Mäntän Klubi
Tehtaankatu 33,
35800 Mänttä

Katso kaikki edut

Valter ja Ivar Thomén suunnittelema Klubi rakennettiin vuonna 1920 G. A. Serlachius Oy:n juhlatilaksi. Tänä päivänä Mäntän Klubi toimii hotelli-ravintolana, joka juhlii jo 100 v. juhlaansa ympäri vuoden 2020.

Majoitu patruunahenkisellä Klubillamme, nauti keittiömme perinteisistä herkuista tai poikkea kurkkaamaan satavuotiseen historiaamme Tarja Antikaisen kokoaman valokuvanäyttelyn myötä.

 
Vuorineuvos Gösta Serlachiuksen määräyksestä arkkitehdit Valter ja Ivar Thomé suunnittelivat vieras- ja juhlatalon, joka pohjautuu antiikin klassistiseen muotokieleen. Mäntän Klubi vihittiin käyttöön kesäkuussa 1920.

Sadan vuoden aikana lukemattomat merkkihenkilöt ympäri maailmaa ovat vierailleet Klubilla; kuninkaita, presidenttejä ja ministereitä. Lisäksi taiteen, kulttuurin ja liike-elämän kärkinimet kautta aikojen ovat aistineet uniikin ympäristön. Tänä päivänä juhlatalon ovet aukeavat kaikelle kansalle. Klubi on aina ollut aikansa tapahtumien keskus.

Vuonna 2020 Mäntän Klubi täyttää 100 vuotta. Juhlavuonna sukelletaan Klubin historiaan ja samalla vuosi on täynnä nykyaikaa:
- konsertteja, tanssiaisia, iltamia
- upea 100-v. juhlagaala
- Klubin tarinallinen kierros ja juhlanäyttely
- neulotaan yhteistä Klubi 100 -kaulahuivia
Juhlavuoden tapahtumissa ja toiminnassamme huomioimme tarkasti kansalliset ohjeistukset, jotta voimme kokoontua turvallisesti.

Mäntän Klubilla on 18 majoitushuonetta, joista jokaisella on oma tarinansa. Pääset tutustumaan tarinoihin linkistä: www.klubin.fi/fi/majoitus

Uusi ruokalistamme tarjoaa salaiset Klubin keittiön herkut kaikille nautittavaksi. Mäntän Klubille luovutettiin 4.7.2020 arvostettu Rotisseur-kilpi, joka on tunnustus laadukkaasta ruoasta ja hyvästä palvelusta. Juhlavuosi tarjoaa kokemuksia kaikille aisteille – se näkyy, kuuluu, tuntuu ja myös maistuu!

Kerro tästä myös ystävillesi!

Yhteystiedot

Mäntän Klubi
Tehtaankatu 33,
35800 Mänttä

03 474 5900
info@klubin.fi

Kotisivut

Aukioloajat

Maanantai-lauantai 12-20 (1.7.-30.8.2020), muuna aikana tilauksesta.

Kerro tästä myös ystävillesi!