Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Nähtävyys
Sisaanpaasy museokortilla
 

m/s Puijo, risteilyt Heinäveden reitillä

m/s Puijo, risteilyt Heinäveden reitillä
Rantakatu 2 (Savonlinnan satama),
57130 Savonlinna

Risteily kansallismaisemissa Heinäveden kanavateitillä Savonlinna-Kuopio-Savonlinna, Soisalon kiertoristeilyt ja risteily Lappeenrantaan.

 
Ainoat kaupunkien väliset risteilyt Saimaalla. Heinäveden neljästä sulkukanavasta (Pilppa, Vihovuonne, Kerma, Karvio) viimeiseksi valmisti Kerman kanava 1906. Silloin avautui vesireitti Heinäven kautta Kallavedeltä alemmalle Saimaalle. Reitin varrella ovat asuneet tai viettäneet kesiä mm. Otto Kotilainen, Aino Ackte ym 1900 alkuvuosikymmeninä kultuurimme merkkihenkilöt.

Reitin läheisyydessä ovat Uuden Valamon munkkiluostari sekä Lintulan nunnaluostari ja matkailukäyttöön juuri avattu Heinäveden vanha pappila. Niin ikään reitin varrella ovat kuulut norppavedet, Linnasaaren ja Koloveden kansallispuistot, Oravin kanavan rannoille 1900 alun ruukin synnyttämä upea kylämaisema. Ja tietysti reitin määräpäät, Savonlinna ja Kuopio kesätapahtumineen kuuluvat Suomen kesään.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Yhteystiedot

m/s Puijo, risteilyt Heinäveden reitillä
Rantakatu 2 (Savonlinnan satama),
57130 Savonlinna

015 250 350
info@mspuijo.fi

Kotisivut

Edut Museokortilla

  • Alennus risteilyn hinnasta 20 %


    1.7. - 8.8.2020

    Voit varata palvelun puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse olevasi Museokortin omistaja, jotta saat edun käyttöösi.

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan.

Aukioloajat

1.7. - 8.8.2020

 
.