Vaikuttajaksi Museokortin ja MIELI ry:n kampanjaan?

Haluatko olla edistämässä mielen hyvinvointia ja tekemässä yhdessä hyvää kulttuurialalle? Museokortti ja MIELI Suomen Mielenterveys ry kampanjoi toukokuussa yhdessä kulttuurin positiivista vaikutuksista mielen hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Kulttuuriala on kärsinyt merkittävästi korona-ajan rajoitusten myötä, ja monet kulttuurielämykset ovat rajoittuneet verkkoon. Kulttuurialan toimijat odottavat hetkeä, kun ihmiset pääsevät taas kohtaamaan toisiaan kulttuurin parissa. Raskas korona-aika näkyy myös mielenterveyden tuen kasvaneena tarpeena. Poikkeusaika on lisännyt merkittävästi yhteydenottoja MIELI ry:n kriisipuhelimeen.

Etsimme kampanjaan tunnettuja kasvoja ja vaikuttajia kertomaan omakohtaisia kertomuksia, miten kulttuuri tukee omaa mielen hyvinvointia ja jaksamista.

Tuletko mukaan tekemään yhdessä hyvää ihmisten hyvinvoinnille ja koko kulttuurialalle? Pyydämme etäarjen hengessä kuvaamaan itsestäsi lyhyen mobiilivideon, jossa kerrot asiasta omasta näkökulmastasi.

Digikampanja näkyy toukokuussa laajasti sosiaalisen median alustoilla.

Ohjeet mobiilivideoon

Kuvaa puhelimellasi max 1 minuutin mittainen video, jossa vastaat kokonaisilla lauseilla kysymyksiin. Jätä alkuun ja loppuun tilaa parin sekunnin verran.

  1. Aloita video esittelemällä lyhyesti itsesi.
  2. Miten taide ja kulttuuri vaikuttaa mielen hyvinvointiisi? (Esim. “Kulttuuri tuo minulle…”, “Kulttuuriharrastukset auttavat….”, “Ilman kulttuuria….”)
  3. Jos käyt museoissa, mitä vierailut tuovat sinulle? (Esim. “Käyn museoissa saadakseni näkökulmia...”, “Museot tuovat arkeeni…”, “Museoissa mieleni...”)

Kuvaa video pystyversiona ja lähetä se joko sähköpostilla osoitteeseen viestinta@museot.fi tai Whatsapp-viestinä numeroon 044 4300 716. Video tulee lähettää viimeistään ti 20.4. Koostamme lähetetyistä videoista yhden kampanjavideon ja käytämme sitaatteja myös tiedotuksessamme.

MIELI ry ja Museokortti kiittävät avustasi tärkeän asian puolesta!

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp