JOULUTARJOUS: Museokortteihin kuukausi kaupan plle (12 kk + 1 kk)
Anna lahjaksi >

9. Matkavinkit ja kulttuurikierrokset

9.1. Mistä matkavinkit koostuvat?

Museokortin matkavinkit koostuvat valmiista kulttuurikierroksista, matkan suunnittelutyökaluista sekä muista matkaideoista. Matkavinkeistä löydät inspiraatiota ja käytännön vinkkejä niin päiväreissuihin, viikonloppumatkoihin kuin pitkiin lomiin kotimaassa. Matkavinkit löydät täältä!

9.2. Mistä kulttuurikierrokset koostuvat ja mitä niihin sisältyy?

Kulttuurikierrokset ovat kokonaisvaltaisia reittiehdotuksia, joilta löydät Museokortti-museoita, kumppaniemme tarjoamia matkailupalveluja sekä muita elämyksiä ja nähtävyyksiä. Ne eivät ole matkapaketteja, vaan ideoita erilaisiin reissuihin Suomessa. Voit selata kulttuurikierroksia Matkavinkit -sivulta tai kartalta. Kulttuurikierroksia lisätään palveluun tasaisin väliajoin.

Museokortti on pääsylippu kierrosten varrella oleviin Museokortti-museoihin. Lisäksi kortilla saa etuja kierrosten kumppanien, kuten hotellien tai ravintoloiden palveluista. Edut voivat olla alennuksia tai lisäpalveluja, ja niiden voimassaolon sekä lunastusohjeet näet kierrosten yhteydessä kumppanikohteen sivulta Museot.fi:ssä. Kierroksilta löytyy myös muita elämyksiä, kuten luontokohteita ja maksuttomia nähtävyyksiä.

9.3. Miten reittivinkit-työkalu toimii?

Voit suunnitella oman reittisi kartalta löytyvän Reittivinkit -työkalun avulla. Voit kirjoittaa matkasi lähtö- ja päätepisteen, ja työkalu näyttää kaikki Museokortti-museot reittisi varrella. Jos esimerkiksi katsot reittiä Tampereelta Ouluun, palvelu näyttää matkan varrella olevat Museokortti-kohteet.

Kun olet syöttänyt lähtöpisteen ja määränpään, kartta näyttää autolla kuljettavan reitin. Palvelu ei näytä julkisen liikenteen yhteyksiä tai pyöräteitä.

 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp