Museoiden joulukalenterin arvonnan snnt

Kilpailun järjestäjä:

FMA Creations Oy (Museokortti)
Pohjoisesplanadi 35 AA
00100 Helsinki

Kilpailuaika:

Kilpailuaika on aina sama vuorokausi, jona arvottava tuote julkaistaan Museokortin Facebook-sivulla. Kokonaisuudessaan Museoiden joulukalenteri -kampanja on käynnissä 1.–24.12.2023. Kampanjan jokaisena päivänä julkaistaan erillinen arvonta.

Osallistumisoikeus:

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Museokortin julkaiseman Facebook-julkaisun alle, jossa arvottavasta tuotteesta kerrotaan. Kilpailuun voi osallistua vain kommentoimalla saman vuorokauden sisällä, jolloin julkaisu on julkaistu. Kommentoiminen kyseisen vuorokauden päätyttyä tai uudelleen jaetun julkaisun alle ei oikeuta osallistumaan arvontaan.

Voittaja arvotaan kaikkien tämän julkaisun alle julkaisuvuorokauden sisällä kommentoineiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti seuraavan arkipäivän aikana. Voittaja sopii palkinnon toimittamisesta saamiensa ohjeiden mukaisesti museon kanssa.

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai kilpailusääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Mitkään Museokortin Facebookissa järjestämät kilpailut eivät ole Facebookin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia, eivätkä ne liity mitenkään Facebookiin. Näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook kaikista vastuista kilpailujen osalta.

Palkinnot:

1.12.-24.12.2023 välillä julkaistaan päivittäin uusi palkinto Museokortin Facebook-tilillä. Palkinnot ovat erilaisia museoiden, Museokortin tai Museokortin kumppanien tuotteita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja tämän jälkeen palkinto lähetetään voittajalle.

Jos voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta, valitaan uusi voittaja. Voittajan tulee sopia museon kanssa palkinnon toimituksesta tai noudosta viimeistään 31.12.2023.

Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Museokortti sitoutuu kilpailun järjestäjänä maksamaan lakisääteisen arpajaisveron.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä ilman henkilön suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän omilla verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailuun liittyvissä asioissa osallistuja voi olla yhteydessä kilpailun järjestäjään sähköpostitse: museokortti@museot.fi


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp