BLACK FRIDAY: Museokortti vain 62 (norm. 74 ) Osta

Museoiden joulukalenterin arvonnan snnt

Kilpailun järjestäjä:

FMA Creations Oy (Museokortti)

Fredrikinkatu 39 C 22

00120 Helsinki

Kilpailuaika:

Kilpailuaika on aina sama vuorokausi, jona arvottava tuote julkaistaan Museokortin Facebook-sivulla. Kokonaisuudessaan Museoiden joulukalenteri -kampanja on käynnissä 1.12.-24.12.2021. Kampanjan jokaisena päivänä julkaistaan erillinen arvonta.

Osallistumisoikeus:

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Museokortin julkaiseman Facebook-julkaisun alle, jossa arvottavasta tuotteesta kerrotaan saman vuorokauden sisällä jolloin julkaisu on julkaistu. Kommentoiminen uudelleen jaetun julkaisun alle ei oikeuta osallistumaan arvontaan.

Voittaja arvotaan kaikkien tämän julkaisun alle julkaisuvuorokauden sisällä kommentoineiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti seuraavan arkipäivän aikana. Museo on yhteydessä voittajaan palkinnon toimittamisesta.

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai kilpailusääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Mitkään Museokortin Facebookissa järjestämät kilpailut eivät ole Facebookin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia, eivätkä ne liity mitenkään Facebookiin. Näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook kaikista vastuista kilpailujen osalta.

Palkinnot:

Joka päivä 1.12.-24.12.2021 välillä julkaistaan uusi erilainen palkinto molemmissa Facebookissa. Palkinnot ovat erilaisia museokauppatuotteita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja tämän jälkeen palkinto lähetetään voittajalle.

Jos voittajia ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta, valitaan uusi voittaja. Voittajan tulee sopia palkinnon toimituksesta tai noudosta viimeistään 31.12.2021 museon kanssa.

Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Museokortti sitoutuu kilpailun järjestäjänä maksamaan lakisääteisen arpajaisveron.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä ilman henkilön suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän omilla verkkosivuilla sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailuun liittyvissä asioissa osallistuja voi olla yhteydessä kilpailun järjestäjään sähköpostitse: museokortti@museot.fi


 

Kerro tästä myös ystävillesi!