Event
 

Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimjuustoa

Finnish Museum of Agriculture Sarka, Loimaa

  • 17.4.2024 (18:00)

Kevtkauden 2024 viimeisen Ruokakeskiviikkona Sarka-museolla opetellaan valmistamaan piimjuustoa.

 

Oletko koskaan kokeillut tehd itse juustoa? Tule mukaan valmistamaan piimjuustoa Sarka-museolle! Perinneruokalajin saloihin johdattavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset. Pehme, kypsentmtnt piimjuustoa on valmistettu suomalaiskodeissa jo keskiajalla.

Tapahtuma jrjestetn Sarka-museon Aitta-tilassa, ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmisen ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen shkpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 aikavlill 2.-15.4.2024. Osallistujilta peritn 5 euron materiaalimaksu.

Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytn erilaisiin ruokateemoihin. Suomen maatalousmuseo Saran alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikoissa on paneuduttu loimaalaisten perinneruokien maailmaan.

Listietoja:
Museolehtori Sanna Kiertonen
sanna.kiertonen@sarka.fi
p. 02 7637 7019

Share this with your friends!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museum contact details

Finnish Museum of Agriculture Sarka
Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

02 763 7700

Museum website

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Finnish Museum of Agriculture Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa


Lähtöpiste:






Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

12/8/0

Payment methods

Kteinen, pankkikortit ja yleisimmt luottokortit sek Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky+.

Accessibility [the criteria]

Facilities

Tapahtuma-tyypit

 

OTHER MUSEUMS NEARBY