Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Event
 

Campy queer ja Anneli Nygren -opastus

WAM

  • 20.8.2020 (18.00)

Queer-näkökulmasta tehty opastus Anneli Nygrenin Fan Academy -näyttelyyn. Opastus kuuluu Turun museokeskuksen Tom of Finland 100 vuotta -opastussarjaan.

 

Anneli Nygrenin taide oli vuosia underground-piirien suosikki ennen teosten nousua suuremman yleisön tietoisuuteen. Nygrenin taiteesta löytyy sateenkaariväkeen yhdistettyjä ominaisuuksia, kuten camp-henkisyyttä ja toisenlaisuutta. Nygrenin Fan Academy -näyttelyn queer-teemaisella opastuksella pohditaan mm. mitä yhteistä normeja rikkovalla taiteella on hetero- ja cisnormeja rikkovan elämäntyylin kanssa. Lue lisää Fan Academy -näyttelystä WAMin verkkosivuilta www.wam.fi.

Touko Laaksosen aka Tom of Finlandin syntymästä tuli 8.5.2020 kuluneeksi 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Turun museokeskuksen museoissa luodaan katse vinoihin ja vaiettuihin näkökulmiin – tarjolla on niin nahkasaapastelua kuin mieskuntoisia fröökynöitä, camphenkeä unohtamatta. Kaikki opastukset järjestetään viikolla 34. Katso tiedot muista queer-opastuksista Apteekkimuseon ja Qwenselin talon, Kuralan Kylämäen ja Turun linnan verkkosivuilta.

Campy queer ja Anneli Nygren -opastukselle pääsee museon sisäänpääsymaksulla. Ilmoittaudu mukaan 16.8. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Campy_queer_ja_Anneli_Nygren_4642

Share this with your friends!

Print version

Museum contact details

WAM
Itäinen Rantakatu 38, Turku

(02) 262 0850

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

10/5/4 €

Payment methods

Yleisimmät pankki- ja luottokortit. Smartum-, TYKY- ja Virike-kulttuurisetelit, SmartumPay ja ePassi.

Huom. käteismaksua ei toistaiseksi oteta vastaan.

Accessibility [the criteria]

Facilities

Tapahtuma-tyypit

 

.