2.5.2023

Gld vrens hjltar med ett Museikort – nu gvorna med superrabatt

Museikortet är ett utmärkt gåvotips till vårens hjältar – som examensgåva, födelsedagspresent, bröllopsgåva eller Morsdagspresent! Museikortet som gåva från nätbutiken nu för endast 67 € (norm. 76 €). En ett år lång inträdesbiljett till 350 museer passar många smaker.

GÅVORABATT: Museikortet som gåva nu för endast 67 € (norm. 76 €) Erbjudandet gäller t.o.m. Morsdagen 14.5.2023 i Museikortets nätbutik och i museerna.

Nu kan du köpa vårens och sommarens gåvor på förhand! Museikortet ger upplevelser till vänner av såväl konst, vetenskap, musik, natur som historia. Ge en gåva som ger glädje och gemensamma stunder för hela året.

Köp Museikort


Köp Museikortet som gåva så här

När du köper Museikortet som gåva i vår nätbutik, välj alternativet ”som gåva” och fortsätt genom att välja brevgåva eller digital gåva.

Den digitala gåvan skickas via e-post eller som sms. Du kan schemalägga gåvan till att skickas till exempel till Morsdag: du kan själv välja klockslag och datum. Om du så önskar kan du också bifoga en egen text till gåvomeddelandet via e-post.

Brevgåvan skickasper post, förpackad i ett vackert gåvokuvert.

Du kan också köpa Museikortet som gåva i museerna och då får du genast med dig brevgåvan.

Museikortet är en utmärkt gåva, även om mottagaren redan har Museikortet – ge ett tilläggsår som gåva! Mottagaren kan kombinera giltighetstiden för det nya kortet med det tidigare köpta kortet, vilket innebär att den sista giltighetsdagen flyttas 12 månader framåt.

Kop Museikortet som gåva
Fem orsaker till att Museikortet är ett utmärkt gåvotips

1. Att besöka museer är en gemensam hobby – kvalitetstid med kultur

Det är trevligt att besöka museer för att fördriva tiden. Tänk om du tillsammans med en vän skulle börja med en ny kulturhobby och till exempel en gång i månaden besöka en ny utställning?

2. Konst och kultur främjar välbefinnande

Undersökningar har visat att konst och kulturell verksamhet har en positiv inverkan på hälsa, livskvalitet och lycka. Kulturupplevelser kan också lindra stress. Att slappna av med konst efter en lång arbetsvecka kan bidra till återhämtningen.

3. Över 350 museer och hundratals utställningar – från Åland till Enare

Det finns över 350 Museikort-mål och utställningarna växlar kontinuerligt. Genom att besöka olika museer kan du bli överraskad och hitta nya favoritmuseer. Med Museikortet kan du bara titta in på museerna! Du behöver inte bekanta dig med hela utställningen på en gång och, om du vill, kan du besöka favoritutställningarna flera gånger.

Se alla mål >

4. Fantastiska evenemang och verkliga förmåner med Museikortet!

Museikortet är mycket mer än en inträdesbiljett till utställningar. Kortets ägare får också tillgång till många olika evenemang, såsom gratis yoga, workshoppar, föreläsningar och konserter. Du hittar alla kommande evenemang här.

Museerna erbjuder också kortägarna växlande förmåner. Ta en paus under museiresan och sätt dig ner i de stämningsfulla museicaféerna, njut ett glas mousserande vin med en vän eller sätt dig ner vid ett lunchbord till förmånspriser.

5. Museikortet är en gåva som gläder länge

Den som får Museikortet som gåva kan göra en ett år lång kulturresa. Kortet med upplevelserna påminner om ända fram till följande år om den som har gett gåvan och därefter kan museiresan fortsätta genom att förnya kortet.

Berätta för dina vänner!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp