1.6.2022

Sommarens öppningserbjudande: Museikortet för bara 62 € (norm. 74 €)

Museerna väntar! Njut av kultursommaren och utnyttja Museikortets supererbjudande. Köp det nya Museikortet eller förläng giltighetstiden på ditt kort för 62 euro. Erbjudandet gäller endast i vår webbutik fram till 15. juni 2022.


ÖPPNINGSERBJUDANDE:

  • Nytt Museikort åt dig själv eller i gåva för 62 € (norm. 74 €)
  • Förlängning av giltighetstiden för gällande Museikort 62 € (norm. 69 €)
  • Förlängning av giltighetstiden för utgånget Museikort 62 € (norm. 74 €)

Gå på en årslång kulturresa – alla Museikort för bara 62 €. Erbjudandet gäller nya kort samt förlängning på giltighetstiden. Erbjudandet gäller fram till 15.6. kl. 23:59 i Museikortets webbutik.

Köp ett Museikort


Museikortet är din inträdesbiljett till hundratals upplevelser runt om i Finland

Museikortet är en årslång kulturresa till över 340 museer. Museikortet ger upplevelser inom konst, vetenskap, historia, musik, litteratur, natur, idrott och otaliga många andra ämnen.

Letar du efter en dagsresa i närområdet, minisemester på veckosluten eller idéer för en kultursemester i hemlandet? Upplev Skärgårdens ringväg, de stämningsfulla sommarstäderna, det havsnära Åland – hitta hemlandets reseskatter på ett ställe!

Museikortets nya Resetips-tjänst samlar museer, naturmål, lokala sevärdheter på en plats. Rabatter och förmåner för resans övernattningar och restauranger med Museikortet. Se restips: Museot.fi/restips.

Museikortets Restips


Köp av nya Museikort

Giltighetstiden på ett år för Museikort som köps i vår webshop börjar med det första museibesöket. Man kan alltså ta ibruk kortet när man själv vill. Köp Museikortet i webshopen >

Förlängning av det egna Museikortets giltighetstid

När man köper en förlängning av giltighetstiden för ett gällande Museikort, förflyttas den sista giltighetsdagen 12 månader framåt.

När man köper en förlängning av giltighetstiden för ett utgånget Museikort, börjar giltighetstiden på inköpsdatum.

Man kan förlänga giltighetstiden för det egna Museikortet antingen på kundsidan eller på museet.

Så här förlänger du giltighetstiden på ditt Museikort:

  1. Besök kundsidan
  2. Ange kundnumret med 12 siffror och lösenordet för ditt Museikort
  3. Logga in och välj ”Förläng giltighetstiden nu!”

Förläng giltighetstiden
Utnyttja kulturförmånerna och köp Museikortet till förmånspris

I Museikortets webshop kan du betala via nätbanker, med betalkort, faktura och kulturförmåner: Smartum-saldo, Edenred-kortet, ePassi och Eazybreak.

Med de kulturförmåner som din arbetsgivare erbjuder kan du enkelt köpa ett nytt Museikort eller förlänga giltighetstiden på ditt nuvarande kort. Giltighetstiden för det nya kortet börjar först vid ditt första museibesök, när du köper Museikortet i webshopen. Läs mer ->Museikortet är alltid en bra gåva: Det passar en person som redan äger ett kort. Personen kan ansluta gåvan till ett tidigare införskaffat kort. Bild: Ella Karttunen

Museikortet som gåva till sommarens fester

Den årslånga kulturresan till över 300 museer passar alla. Gläd bröllopsparet, födelsedagsbarnet eller kommande föräldrar.

Museikortet är en bra gåva oavsett, om gåvomottagaren redan har ett Museikort – gläd med en fortsättning på giltighetstiden! Giltighetstiden på det nya Museikortet kan kopplas till ett tidigare köpt kort, då den sista giltighetsdagen flyttas framåt med ett år.

När du köper Museikortet som gåva i vår webshop, kan gåvomottagaren ta ibruk kortet när denne själv vill.

Museikortet kan ges som gåva som brevgåva eller digital gåva. Presentkuvertet innehåller ett tillfälligt Museikort och bruksanvisningen. Kortets giltighetstid börjar alltid vid det första museibesöket. När gåvomottagaren registrerar sig som användare av Museikortet på vår kundsida, levereras ett personligt Museikort i plats åt denne.

En digital gåva levereras som sms och e-post – leveransdag och -tidpunkt väljer du själv. När man gör beställningen kan man skriva sina egna hälsningar på gåvan, får hen ett personligt Museikort i plast per post.


Läs mer om Museikortet ➔

Vanliga frågor ➔

Berätta för dina vänner!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp