20.11.2022

Använd din kulturförmån och åk på en ett år lång museirundtur

Museikortet öppnar dörrarna till över 300 museer runt om i Finland. Kortet börjar gälla först vid första museibesöket, så den kan betalas med kultur- och rekreationsförmåner som är på väg att löpa ut. Bild: Ella Karttunen/Museikortet

Med arbetsgivarens kulturförmån köper du behändigt ett nytt Museikort eller förlänger giltighetstiden för ditt nuvarande kort. Det nya kortet börjar gälla först vid det första museibesöket. Därför kan du köpa kortet trots att du inte börjar använda det direkt.

Museikortet är en lysande investering i det egna välbefinnandet och kortet kan betalas med de flesta kulturförmånerna i vår nätbutik. Det nya Museikortet börjar gälla först vid det första museibesöket, vilket innebär att kortet inte löper ut innan det har tagits i bruk. Med kulturförmåner kan du även förlänga det existerande kortets giltighetstid.

Köp ett Museikort med kulturförmåner -->

Förläng giltighetstiden för ditt kort med kulturförmån -->


I Museikortets nätbutik kan du betala med:

  • Smartums kultursaldo
  • Edenred-kort
  • ePassi

Många museer godkänner kultur- och rekreationsförmåner som betalningsmedel. Vi rekommenderar att du tar en titt på museets egen webbplats innan du besöker museet.

Kom ihåg att kulturförmånerna är personliga. Du kan bara använda dem för att köpa ett eget Museikort. Lagen hindrar användning av kulturförmånen för gåvoköp.

Du kan köpa ett nytt Museikort här. Du kan förlänga giltighetstiden för ditt existerande kort här. Om Museikortet fortfarande är giltigt läggs 12 månader automatiskt till kortets giltighetstid. Om giltighetstiden för ditt kort redan har löpt ut inleds den nya giltighetstiden på 12 månader från inköpsdagen.

Med Museikortet kan du uppleva Finlands största, viktigaste och mest intressanta museer och lokala skatter. Här finns mycket att se för alla som gillar historia, konst, design, natur, teknik eller ishockey. Titta in på museet när som helst!


Berätta för dina vänner!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp