Juhlimme syntymäpäiviämme kaikkien aikoen tarjouksella: Museokortti verkosta vain 64€ (norm. 69€). Ja kaupan päälle lisäkuukausi (12+1=13kk)!

Synttäritarjous: Museokortti vain 64 eurolla – ja kaupan päälle lisäkuukausi!

Museokortti täyttää 4 vuotta. Juhlistamme syntymäpäivää kaikkien aikojen tarjouksella. Museokortti verkosta vain 64€ (norm. 69€). Ja kaupan päälle lisäkuukausi (12+1=13kk)! Kortin voit ostaa tai uusia verkkokaupastamme 12.5. asti.

Museokortin syntymäpäivätarjous koskee uusia Museokortteja, lahjaksi ostettavia kortteja sekä voimassaolon jatkamista. Tarjous on voimassa ainoastaan verkkokaupassamme su 12.5 asti. Anna äidille, ystävälle tai itsellesi vuoden mittainen kulttuurimatka — pääsylippu lähes 300 museoon. Tarjous ei ole saatavilla museoista.

Verkkokaupassamme maksuvälineinä käyvät debit ja credit -maksukortit, verkkopankkimaksaminen ja MobilePay. Henkilökohtaisen Museokortin voi ostaa myös työnantajan myöntämällä kulttuuriedulla. Voit käyttää kulttuurietua myös Museokortin voimassaolon jatkamiseen. Verkkokaupassa hyväksymme maksuvälineenä Edenred-kortin, ePassin, Smartum-saldon ja Eazybreakin. Muistathan, että kulttuurietu on henkilökohtainen.

Osta Museokortti itselle tai jatka korttisi voimassaoloaikaa

Jos ostat Museokortin itsellesi verkosta, saat sen heti käyttöösi sähköpostilla ja tekstiviestillä. Kortilla voi käydä museoissa vaikka vuoden jokaisena päivänä. Uuden Museokortin käyttöaika alkaa aina vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

Nykyisen korttisi voimassaoloaikaa voit jatkaa Oma Museokortti -asiakassivulla. Uusittaessa Museokortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 13 kuukaudella eteenpäin. Jos kortti on jo vanhentunut, uusi 13 kuukauden voimassaolo alkaa ostohetkestä

Osta Museokortti tästä

Jatka korttisi voimassaoloa

Museokortti sopii lahjaksi äidille, enolle ja hääparille – hyödynnä tarjous kesän juhliin!

Museokortti on aina hyvä lahja, joka sopii niin enon syntymäpäiville, hääparille kuin tuoreen ylioppilaan juhlahetkeen. Digilahjan toimituspäivän ja kellonajan voit valita itse, eli ajastaa Museokortin saapumaan vaikkapa ennen äitienpäiväbrunssia.

Lahjaksi saadun kortin 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta, kun sille merkitään ensimmäinen museokäynti Museokortti-kohteessa. Ei ole myöskään väliä onko lahjansaajalla jo entuudestaan Museokortti, koska uuden käyttämättömän kortin voi yhdistää jo olemassa olevaan korttiin. Yhdistäminen lisää nykyiselle kortille 13 kuukautta lisää käyttöaikaa.

Osta Museokortti lahjaksi

Ohjeet yhdistämiseen

Tutustu Museokortin usein kysyttyihin kysymyksiin!

Asiakaspalvelupuhelimme on avoinna arkisin klo 9–12.

Helpommin tavoitat asiakaspalvelun osoitteesta: museokortti@museot.fi

Museot.fi 5.5.2019

Facebook-arvioita Museokortista

"Tärkein innovaatio sitten höyrykoneen."

"Kätevä ja helppokäyttöinen avain kulttuurikatselmuksiin!"

"Museokortti on loistava keksintö. Mainio lahja myös ystävälle, jolla on jo kaikkea."

"Innostaa myös kotimaan matkailuun. Ollaan käyty paikoissa joihin ei muuten olis tullut lähdettyä. Antaa sisältöä ja merkitystä elämään."

"Kiva kun mahdollistaa pienetkin piipahtelut: voi palata jatkamaan toisella kertaa – samalla rahalla."

"Museokortti on aivan helmi! Madaltaa kynnystä mennä useampiin museoihin, kuin muuten tulisi mentyä. Avartaa siis maailmankatsomusta ja kulttuurin tuntemusta olemalla vain se pieni keltainen kortti. "

"Reitti maailman ihmettelyyn, oppimiseen, kaikenlaisista ihmeistä ja kauneudesta nauttimiseen
= Museokortti."

"Loistava keksintö, joka innostaa poikkeamaan museoissa."