17.11.2022

Museokortilla yvyt edullisemmin kotimaassa – hydynn etusi talven tunnelmallisilla lhilomilla!

Aina ei tarvitse lhte kauas pstkseen lomalle! Museokortti on mainio reissukaveri kotimaassa kaikkina vuodenaikoina: saat psyn 350 museoon ja lukuisia etuja ympri Suomen. Kuvat: Ella Karttunen / Museokortti, Krapi, Hotel Kakola.

Vaivattomat lähilomat tuovat valopilkkuja arkeen keskellä pimeintä vuodenaikaa! Pakkaa Museokortti aina mukaan kotimaan reissuille: saat pääsyn satoihin elämyksiin ja yövyt edullisemmin kumppaniemme kohteissa. Katso ajankohtaiset edut ja varaa majoituksesi ennakkoon.

Miltä kuulostaisi kaupunkiloma Tampereella, lähiretki naapurikaupungissa tai jouluostosreissu Helsingissä? Museokortti on paras reissukaveri kotimaassa kaikkina vuodenaikoina. Saat pääsyn 350 museoon sekä kumppaniemme tarjoamia etuja majoituksista ja ravintoloista eri puolilla Suomea.

Kokosimme tähän artikkeliin Museokortilla saatavia majoitusetuja. Katso ajankohtaiset edut alapuolelta ja varaa ajoissa viihtyisimmät majapaikat talven reissuille.

Ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin löydät Museokortin matkavinkeistä. Suunnittele loppuvuoden minilomat ja löydä inspiraatiota rentouttaville lähimatkoille.

Katso kaikki matkavinkit


Majoitu edullisemmin Museokortilla – katso edut:Tunnelmallinen Krapi ja Tuusulanjärven upeat Museokortti-kohteet kutsuvat jouluiselle minilomalle! Koe Halosenniemi, Lottamuseo, Taiteilijakoti Erkkola ja muut alueen kulttuurielämykset. Kuva: Krapi.

TUUSULA

Krapi | -10 % majoituksesta kahdelle ja -15 % joulun pitopöydästä

Virittäydy joulun tunnelmaan Krapilla, aivan Tuusulanjärven Museokortti-kohteiden läheisyydessä. Krapi loi jo reilut sata vuotta sitten puitteet rauhoittaville hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa, kokonaisvaltaisia elämyksiä ja aitoja kohtaamisia Tuusulanjärven Rantatiellä, kulttuurin kehdossa.

Tuusulanjärven alue on kuin luotu rentoihin minilomiin. Majoitu Krapin kotoisassa hotellissa ja nauti ravintolan herkuista joulun pitopöydän äärellä. Tuusulanjärven ympäristö tarjoaa runsaasti kulttuurielämyksiä myös talvisin. Alueen kansallisromanttiset taiteilijakodit, kuten Halosenniemi ja Taiteilijakoti Erkkola sekä lottien arvokasta työtä esittelevä Lottamuseo sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Krapilta.

Etu joulupöydästä voimassa 25.11.-23.12.2022, majoitusetu ympärivuotisesti. Katso lisätiedot ja varausohjeet.Ainutlaatuisen historian omaava Hotel Kakola sijaitsee entisellä vankila-alueella Turun Kakolanmäellä. Viihtyisässä hotellissa majoitut mukavasti Turun kaupunkilomilla. Kuva: Hotel Kakola.

TURKU

Hotel Kakola | -10% majoituksesta

Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Hotel Kakola on viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille. Katso Hotel Kakolan lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Laivahostel S/S Bore | -10% majoitushinnasta

Oletko koskaan yöpynyt aidossa museolaivassa? Laivahostel S/S Boressa koet ainutlaatuisen vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu alus sijaitsee Forum Marinumin rannassa ja Turun linnan läheisyydessä. Hyödynnä Museokortti-etusi ja yövy Aurajoen laineilla. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Tutustu myös Turun kulttuurikierroksiin ja löydä kaupungin kiehtovimmat museoelämykset.Jyväskylä on kompakti kohde kaupunkilomalle. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Urban Hotel Verso on laadukas, perheomisteinen hotelli kaupungin keskustassa, josta kierrät helposti Jyväskylän museoelämykset. Kuva: Urban Hotel Verso.

JYVÄSKYLÄ

Urban Hotel Verso | -15% majoituksesta

Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla. Versosta tutustut helposti Jyväskylän mainioon museotarjontaan ja teet retkiä kaupungin lähialueilla sijaitseviin luontokohteisiin.

Katso lisätiedot edusta ja majoituksen varausohjeet täältä. Lue lisää Jyväskylän kaupunkikulttuurista luonnon äärellä ja lähde kulttuurikierrokselle Keski-Suomen sydämeen.Eläväinen Tampere on yksi Suomen suosituimmista matkakohteista. Koe Vapriikki, Muumimuseo sekä kaupungin taide-elämykset ja majoitu kaupungin sykkeessä rennossa, perheomisteisessa Dream Hostel & Hotelissa.

TAMPERE

Dream Hostel & Hotel | -10% majoituksesta

Eläväinen Tampere kutsuu! Kansainvälistäkin huomiota saanut, kodikas ja hyväntuulinen hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Tampereen sykkeessä. Katso lisätiedot Museokortti-edusta ja varausohjeet täältä. Etu voimassa 31.12.2022 saakka.

Tampere on verraton matkakohde niin lyhyille päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Katso Tampereen kautta kulkevat kulttuurikierrokset ja löydä omat suosikkikohteesi!The Folks Hotel sijaitsee rouhealla Konepajan alueella Vallilassa, lähellä Pasilan juna-asemaa. Viihtyisät tilat, maukas aamiainen ja loistava sijainti tekevät hotellista mainion tukikohdan Helsingin reissuille. Kuva: The Folks Hotel Konepaja.

HELSINKI

The Folks Hotel Konepaja | -15 % päivän majoitushinnasta sekä ilmainen pysäköinti vuorokaudeksi

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Kävele läheiseen Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Hostel Suomenlinna | -10 % majoituksesta

Tee miniloma Suomenlinnan maailmanperintökohteeseen! Hostel Suomenlinna on suojellussa, vanhassa kansakoulurakennuksessa sijaitseva majapaikka. Tunnelmallinen Suomenlinna on paitsi historiallinen nähtävyys, myös ainutlaatuinen museosaari, jolta löydät useita Museokortti-kohteita.

Katso Hostel Suomenlinnan varausohjeet täältä. Tutustu myös Suomenlinnan kulttuuriaarteisiin tällä kierroksella.Kotoisa Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion vierailuille. Hotelli tarjoaa myös ravintola- ja hyvinvointipalveluja, sekä järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

KUOPIO

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä leppoisa kulttuuriviikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla. Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso Sawhohousen kaikki edut ja varausohjeet täältä.

Tutustu uudistettuun Kuopion museoon, vieraile Minna Canthin salongissa ja ihaile paikallista taidetta – lähde leppoisalle minilomalle Kuopioon.Länsirannikon museokierroksen tunnelmallisimman majoituspaikan tarjoaa Porin lähellä sijaitseva Ahlströmin historiallinen ruukkimiljöö. Museokortti-etuna saat -20 % majoituksesta. Kuvat: Ahlströmin ruukki.

PORI

Ahlströmin ruukki, Noormarkku | -20 % majoituksesta

Lähde länsirannikon tutkimusmatkalle ja yövy historiallisessa Ahlströmin ruukissa Noormarkussa, keskellä rauhallista maalaismaisemaa. Persoonalliset majoitustilat, lähiruoan ystäviä hemmotteleva ravintola ja koko maan mittakaavassa ainutkertainen miljöö muodostavat unohtumattoman kokonaiselämyksen.

Museokortti-etuna saat -20% Ahlströmin ruukin majoituksesta Noormarkussa 31.12.2022 asti. Etu saatavilla kapasiteetin mukaan. Varaa majoitus ennakkoon, katso ohjeet täältä.

Tutustu myös Merellinen matka länsirannikolla -kierrokseen ja löydä rannikon ainutlaatuiset museokohteet. Rannikon viehättävien kesäkohteiden ohella alueella on myös runsaasti nähtävää ympäri vuoden.Koe tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa! Saat alennusta majoituksesta yöpyessäsi kumppanikohteessamme Hotel Pommernissa Maarianhaminassa. Kuvat: Krista Ylinen, Hotel Pommern.

MAARIANHAMINA

Hotel Pommern | -10% majoituksesta

Merellinen Maarianhamina on upea vierailukohde kaikkina vuodenaikoina! Viihtyisä Hotel Pommern sijaitsee aivan Maarianhaminan ytimessä, josta kierrät helposti kävellen kaupungin valloittavat Museokortti-kohteet.

Etu voimassa 31.12.2023 asti – voit siis varata ensi vuoden majoituksesi jo nyt! Lue lisää Hotel Pommernista ja katso varausohjeet täältä.

Katso parhaat vinkit merelliselle museokierrokselle Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa -kierrokselta. Maarianhaminan ulkopuolella sijaitsevat Museokortti-kohteet ovat avoinna vain kesäkaudella, mutta kaupungin keskustan museot tarjoavat koettavaa ympärivuotisesti.Salon elektroniikkamuseon läheisyydessä sijaitsevan Hotel Fjalarin tarina kytkeytyy alueelle tärkeään teollisuuteen. Hotellirakennus valmistui vuonna 1974 yksityiskodiksi elektroniikkayritys Saloran perustajalle, kauppaneuvos Fjalar Nordellille. Kuva: Hotel Fjalar.

SALO

Hotel Fjalar | -10% päivän hinnasta

Ihastuttava pieni hotelli Salon keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä asuinalueella. Kodikas ilmapiiri, maittava ja runsas aamupala, viihtyisät hotellihuoneet sekä iltasauna ja virkistävä uima-allas asiakkaiden käytössä.

Kauppaneuvoksen yksityiskodista hotelliksi muuntautuneen rakennuksen tarina kytkeytyy vahvasti Salon elektroniikkateollisuuteen, johon pääset syventymään läheisessä Salon elektroniikkamuseossa. Koirien ystäville on tarjolla tammikuun alkuun saakka Salon taidemuseo Veturitallin Überhund – Taiteen kiehtovat koirat -näyttely, jonka keskiössä on ihmisen paras ystävä.

Katso Hotel Fjalarin lisätiedot ja varusohjeet täältä.Kotimaanmatkailijoiden suosioon noussut Karkkila ruukkialueineen on viihtyisä kohde niin päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Koe ruukkimuseo Senkan kohteet ja yövy viehättävässä Tehtaan hotellissa matkallasi.

KARKKILA

Tehtaan hotelli | Kahden yön varauksissa -30 % toisen yön majoituksesta

Lähde kukoistavien kylien ja ruukkien kierrokselle ja yövy tunnelmallisessa Tehtaan hotellissa. Karkkilan Högforsin ruukissa sijaitseva hotelli on historiaa huokuva kohde, josta löydät myös ravintolan. Tehtaan hotellin Museokortti-etu voimassa 31.12.2022 saakka, katso varausohjeet täältä.Tunnelmallinen Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.


Ellilän kievari, Akaa | Museokortilla -10% majoituksesta

Miltä kuulostaisi talvinen retki Valkeakosken luonnonläheisiin kohteisiin, kuten Voipaalan taidekeskukseen ja Visavuoren museoon? Yövy retkelläsi tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa! Ellilän kievari on toivottanut vieraat tervetulleeksi jo vuosikymmenten ajan. Paikallinen perheyritys tarjoaa vierailijoilleen idyllisen miljöön ja kodinomaisen tunnelman.

Katso varausohjeet ja lisätiedot edusta täältä.Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - löydät vaihtuvia etuja museoista sekä kumppaniemme palveluista eri puolilta maata.

Museokortilla etuja museoista, majoituksista ja ravintoloista ympäri Suomen

Museokortti on monipuolinen reissukaveri kotimaassa - saat pääsyn 350 museoon sekä lukuisia etuja eri puolilta maata. Museokaupoista sekä -kahviloista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet sekä palvelut, ihanat tuliaiset ja matkamuistot reissuillasi.

Katso kaikki edut


Museokortilla (74 €) vierailet kiinnostavimmissa kohteissa ympäri Suomen. Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe upeita elämyksiä. Ateneum, Kiasma, Amos Rex, Heureka, Kansallismuseo, Turun linna, Vapriikki ja yli 300 muuta kohdetta. Suurimpien ja merkittävimpien museoiden lisäksi teet kiinnostavimmat paikalliset löydöt Ahvenanmaalta Inariin.

Osta Museokortti


Ideoita kotimaan reissuille Museokortin matkavinkeistä:Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp