28.9.2022

HAKU PTTYNYT: Avoin typaikka: Viestinnn asiantuntija Museokortille

Museokortti hakee viestinnn asiantuntijaa vuoden mraikaiseen tysuhteeseen. Hae paikkaa 12. lokakuuta menness.

Hallitsetko monikanavaisen sisällöntuotannon ja pystyt luomaan brändin mukaisia sisältöjä eri kanaviin? Nyt on tilaisuus osallistua Suomen kiinnostavimman kulttuurituotteen rakentamiseen. Etsimme Museokortille viestinnän asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Hae tehtävää 12.10.2022 mennessä.

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. 12 kk voimassa oleva 350 museon yhteislippu löytyy jo satojentuhansien suomalaisten lompakosta. Museokortin viestinnän ja markkinoinnin tavoitteena on auttaa ihmisiä käyttämään kulttuuria ja innostaa heitä vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulta onnistuu monipuolinen sisällöntuotanto Museokortin eri kanaviin brändimme mukaisesti. Osallistut Museokortin markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun ja päivittäiseen työhön yhdessä muun tiimin kanssa.

Pystyt tuottamaan itsenäisesti monipuolisia sisältöjä, kuten uutiskirjeitä, artikkeleita, haastatteluita, mediatiedotteita, sosiaalisen median julkaisuja ja videoita sekä muuta sisältöä viestinnän tarpeisiimme. Osaat kohdentaa viestintää laajasti erilaisille kohderyhmille ja ymmärrät eri viestintäkanavien toimintatavat. Ymmärrät sisältömarkkinoinnin konseptin ja osaat hyödyntää sitä. Ymmärrät sujuvasti myös analytiikkaa viestinnän kehittämisen tukena.

Toivomme sinulta näkemyksellistä otetta markkinoinnin ja viestinnän tekemiseen ja kehittämiseen. Toivomme myös, että olet idearikas ja valmis ideoimaan markkinointikampanjoitamme ja viestintäsisältöjämme suunniteltaessa. Olet vahvasti osana viestintämme kehittämisessä.

Viestinnän asiantuntijana sinulla on käsissäsi samanaikaisesti useampia erilaisia projekteja, jonka vuoksi tehtävä vaatii kykyä oman työn organisointiin sekä oma-aloitteista työotetta.

Odotamme, että sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus viestinnän eri osa-alueiden ja -kanavien hallinnasta sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Pystyt tuottamaan myös visuaalista sisältöä brändiohjeidemme mukaan.

Käytännön arjessa pääset toteuttamaan ajankohtaisia sisältöjä alusta loppuun ja saat asiantuntevaa taustatukea muilta ammattilaisilta. Perehdytämme tehtävään huolellisesti.


Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monikanavaisen sisällöntuotannon vahvaa hallintaa.
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuudet ja pukea tavoitteet kohderyhmiä puhutteleviksi sisällöiksi eri kanaviin.
 • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taitamisesta olisi myös valtavasti hyötyä.
 • Arvostamme monipuolista viestinnän osaamista, aloitteellista ja aktiivista työotetta, hyvää organisointikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.
 • Oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.
 • Ymmärrystä visuaalisuudesta ja vähintään perusosaamista Adoben visuaalisten ohjelmistojen käytössä.

Kerro hakemuksessasi myös mahdollisesta erikoisosaamisestasi johonkin tiettyyn markkinointiviestinnän osa-alueeseen (esim. analytiikka, videot, visuaalinen osaaminen).


Tarjoamme:

 • Rennon ja startup-henkisen työkulttuurin ja mukavan työyhteisön.
 • Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta.
 • Mahdollisuuksia kehittää tehtävää oman osaamisen perusteella.
 • Työpisteen Helsingin keskustassa ja joustavat etätyökäytännöt.
 • Asiantuntevaa taustatukea muilta ammattilaisilta.

Täytä hakulomake viimeistään keskiviikkona 12.10.2022. Työnäytteet, cv ja muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää hakulomakkeeseen linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta erikoisasaamista johonkin tiettyyn markkinointiviestinnän osa-alueeseen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhde Suomen museoliiton omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa on täysipäiväinen vuodenmääräaikainen työsuhde. Kokopäiväisestä työstä maksetaan 3200–3600 euron kuukausipalkkaa riippuen henkilön osaamisesta ja työkokemuksesta. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Bulevardilla Helsingin keskustassa, mutta arjen etätyömahdollisuudet ovat laajat ja joustavat.

Täytä hakulomake >


LISÄTIETOJA: Voit tiedustella lisätietoja alla olevalla kommenttipalstalla. Huomaathan, että kommenttisi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille.

Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp
Aika heikkoa tuntuu olevan viestintä tämän prosessin etenemisestä - viestijälle siis todella on ainakin tarvetta... 🙄

Hei, onkohan tämän etenemisestä tietoa? Pestin olisi kuitenkin tarkoitus alkaa jo aika pian.

Oletteko jo kontaktoineet hakijat, jotka etenevät prosessissa?

Olisi kiva saada kuittaus hakemuksen perille saapumisesta, kun kerran kerrotte kyvnne niit lpi jo hakuprosessin aikana.

VASTAUS:
Hei! Valitetavasti hakulomakkeessamme ei ole mahdollista laittaa kuittausta kesken haun. Jos epilet, ett lomake ei tallentanut tietojasi, niin voit laittaa viestill nimesi osoitteeseen viestinta@museot.fi, niin tarkistamme asian ksin.

-

Millaisia tysuhde-etuja sisltyy (lounas,liikunta,hieronta,matka)? Ent miten laaja tyterveys?

VASTAUS:
Hei! Hyv kysymys! FMA Creations maksaa tyntekijille lounas- sek virike-edun. Tyterveyshuoltoon kuuluu lakisteinen ja ennaltaehkisev tyterveyshuolto. Luonnollisesti mys Museokortti kuuluu pakettiin!

Kiinnostunut hakija

Mist tehtvn mraikaisuus johtuu ja onko mahdollista, ett tysuhde jatkuisi viel mraikaisuuden jlkeen?

VASTAUS:
Hei! Mraikaisuuden syy on opintovapaan, lomakausien sek kiiresesonkien aiheuttama lisresurssien tarve. Olemme kasvava yritys, joten on hyvin mahdollista, ett tarvetta hyvlle tekijlle on mys mraikaisuuden jlkeen.

Turkulainen

Millaiset typaikan ettymahdollisuudet kytnnss ovat, onko mahdollista asua toisella paikkakunnalla ja tehd toisinaan lhitypivi? :)

VASTAUS:
Kiitos kysymyksest! Ettyt voi tehd joustavasti, joten toisella paikkakunnalla asuminen ei ole ongelma. Toisinaan tytehtvt ovat sellaisia, ett on tarpeellista olla fyysisesti paikalla. Perehdytyksen aikana lsnoloon kannattaa varautua.