2.5.2022

Muista äitiä Museokortilla – anna lahjaksi elämyksiä vuodeksi!

Säännölliset museokierrokset äidin tai isoäidin kanssa tuovat mukavaa yhteistä tekemistä.

Ilahduta äitiä vuoden mittaisella kulttuurimatkalla äitienpäivänä 8. toukokuuta! Erikoistarjouksena kaikki lahjat Museokortin verkkokaupasta nyt vain 64 € (norm. 74 €). Anna äidille elämyksiä yli 300 museossa ympäri maan. Voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

LAHJATARJOUS: Kaikki verkkokaupastamme lahjaksi ostetut Museokortit nyt vain 64 € (norm. 74 €) Tarjous on voimassa 15.5.2022 asti Museokortin verkkokaupasta,

Yhdessä vietetty aika on arvokkainta, mitä voimme toisillemme antaa. ⁠Hyödynnä tarjous ja anna lahja, joka tuo yhteisiä hetkiä vuodeksi!

Näin hyödynnät erikoistarjouksen: valitse verkkokaupastamme vaihtoehto ”lahjaksi” ja jatka valitsemalla kirjelahja tai digilahja.

Anna Museokortti äidille lahjaksi >Museokortti on kulttuurilahja, joka sopii kenelle tahansa. Yli 300 museossa nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon kuin myös tekniikan ystäville. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Sähköpostitse ja tekstiviestitse saapuva digilahja ehtii perille aina. Digilahjan voit ajastaa saapumaan vaikkapa äitienpäiväbrunssin yhteyteen: valitset kellonajan ja päivämäärän itse. Halutessasi voit liittää digilahjaan myös oman saatetekstisi.

Museokortti on hyvä lahja riippumatta siitä, onko äidillä jo Museokortti – ilahduta äitiä voimassaolon jatkamisella! Hän voi yhdistää uuden kortin voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiin, jonka viimeinen voimassaolopäivä siirtyy tällöin 12 kk eteenpäin.

Osta Museokortti äitienpäivälahjaksiMuseokortin kanssa on helppo viettää laatuaikaa perheen kanssa ja kerryttää unohtumattomia museomuistoja! Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Museokortti on loistava lahjaidea – 10 syytä hankkia Musekortti äidille

Mitä lahjaksi äidille, jolta ei puutu mitään? Hyvä lahja viihdyttää pitkään, mutta ei kerrytä liiallisen tavaran määrää. Museokortti-lahjalla pääsee kerryttämään ainutlaatuisia museomuistoja.

1. Museoissa käyminen on yhteinen harrastus – laatuaikaa kulttuurin äärellä

Museoihin on helppo mennä viettämään aikaa. Mitä jos aloittaisitte uuden kulttuuriharrastuksen äidin kanssa ja kävisitte vaikkapa kerran kuussa katsomassa tuoreen näyttelyn?

2. Taide ja kulttuuri edistävät hyvinvointia

Taiteella ja kulttuurisella toiminnalla on tutkimuksissa havaittu olevan positiivinen yhteys terveyteen, elämänlaatuun ja onnellisuuteen. Kulttuurikokemukset voivat myös lieventää stressiä. Pitkän työviikon jälkeen rentoutuminen taiteen äärellä voi auttaa äitiä palautumisessa.

3. Yli 300 museota ja satoja näyttelyitä – kohteita Ahvenanmaalta Inariin

Museokortti-kohteita on yli 300 ja näyttelyt vaihtuvat jatkuvasti. Kiertämällä museoita voi yllättyä ja löytää uusia suosikkimuseoita.

Katso kaikki kohteet >

4. Museokortilla upeita tapahtumia ja tuntuvia etuja!

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu näyttelyihin. Kortin omistajille on tarjolla myös paljon tapahtumia, kuten ilmaista joogaa, työpajoja, luentoja ja konsertteja. Kaikki tulevat tapahtumat löydät täältä.

Katso äitienpäivän tapahtumat >

Museot tarjoavat korttilaisille myös vaihtuvia etuja. Pidä museokierroksella tauko ja istajda tunnelmallisissa museokahviloissa, nauti lasi kuohuvaa ystäväsi seurassa tai istahda lounaspöytään etuhinnoin.

Katso ajankohtaiset Museokortti-edut>

5. Museokortti on lahja, joka ilahduttaa pitkään

Museokortti-lahjan saanut äiti pääsee vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle. Kortti kokemuksineen muistuttaa lahjan antajasta aina seuraavaan äitienpäivään asti, jolloin äidin museomatkaa voi jatkaa uusimalla sen.


Museokortilla äiti saa unohtumattomia elämyksiä lukemattomien eri teemojen parissa – tarjolla on niin monipuolisia taidemuseoita kuin myös kiehtovia erikoismuseoita. Kuva: Mirkka Pihlajamaa / Museokortti

6. Museokortti-lahja ei muöhästy – digilahja ehtii aina perille

Digilahjana annettu Museokortti ehtii perille, vaikka ostaisit lahjana samana päivänä kun haluat antaa sen: päivämäärän sekä kellonajan valitset itse. Voit ajastaa lahjan saapumaan vaikkapa äitienpäiväbrunssin yhteyteen. Voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä museokäynnistä, joten kortti ei kulu ennen käyttöä.

7. Hyvä lahja riippumatta siitä, onko äidillä jo Museokortti

Voimassaoloajan voi yhdistää mahdolliseen olemassa olevaan korttiin, jolloin sen viimeinen voimassaolopäivä siirtyy 12 kuukaudella eteenpäin. Onko äiti ollut jo pitkään aktiivinen museokävijä? Hän voisi ilahtua Museokorttinsa voimassaolon jatkamisesta.

8. Äidille aineeton elämyslahja, joka ei kerrytä turhaa tavaraa

Museokortilla nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan tai vaikkapa jääkiekon ystäville. Äidille ei kerry kaappeihin turhaa tavaraa, vaan museoelämyksiä ja ainutlaatuisia muistoja.

9. Museokortin omistajat suosittelevat ja pitävät hyvänä lahjaideana

Museokorttilaiset ovat huipputyytyväisiä: esimerkiksi Facebook-arvioissa asiakkaat ovat antaneet Museokortille arvosanan 4,9 asteikolla yhdestä viiteen. Museokortin asiakaskyselyn mukaan 98 prosenttia vastanneista pitää Museokorttia hyvänä lahjaideana.

10. Museossa voi vain poiketa – kaikkea ei tarvitse kokea kerralla

Museokortin myötä kynnys museoon on tutkitusti madaltunut, ja piipahtamiset ovat lisääntyneet. Museokortin kanssa koko näyttelyyn ei tarvitse tutustua kerralla, ja suosikkinäyttelyt voi halutessaan kiertää useampaan kertaa.


Osta Museokortti äitienpäivälahjaksi

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp