16.12.2021

Kulttuuriedut kyttmtt? Hydynn Museokortin joulukuun tarjous!

Museokortti avaa ovet yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Museoharrastus tutkitusti vhent stressi, rentouttaa ja edist palautumista. Kyt siis tynantajan tarjoama virike-etu Museokorttiin! Kuva: Ella Karttunen

Hyödynnä kulttuuriedut Museokorttiin joulukuun aikana ja saat kuukauden (12+1 kk) kaupan päälle! Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi Museokortin verkkokaupassamme. Täysin uuden kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa – vaikkapa useammaksi vuodeksi.

Monella on vielä käyttämättöminä työnantajan tarjoamia virike- ja kulttuurietuja. Museokortti on loistava sijoitus omaan hyvinvointiin ja kortin voi maksaa useimmilla kulttuurieduilla verkkokaupassamme.

JOULUKUUN TARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk. Osta uusi kortti (72 €) tai jatka nykyisen korttisi voimassaoloa 13 kuukautta (68/72 €). Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

 • Smartumin kulttuurisaldo
 • Edenred-kortti
 • ePassi
 • Eazybreak


Osta Museokortti

Jatka korttisi voimassaoloa


Milloin Museokortin voimassaolo alkaa?

Täysin uuden Museokortin käyttöaika alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten kortti ei kulu ennen sen käyttöönottoa. Kulttuurieduilla voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa - vaikka useammaksi vuodeksi!

 • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti.
 • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, jatkokauden ostaminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin. Voimassaolevan Museokortin jatkaminen on edullisempaa - jatkokausi kannattaa hankkia ajoissa.
 • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä vain ostaessasi Museokortin itsellesi. Laki estää kulttuuriedun käyttämisen lahjaostoksiin

Kulttuurieduilla maksaminen museossa

Monet museot hyväksyvät maksuvälineinä kulttuuri- ja virike-etuja. Ennen museossa asioimista maksutavat kannattaa tarkistaa museokohteen omilta verkkosivuilta.Museokortilla koet lukuisia elämyksiä ympäri Suomen. Yli 300 museon upeasta tarjonnasta on helppo löytää omat suosikkinsa. Tarjolla on kiinnostavia kohteita taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin. Kuva: Ella Karttunen.

Museokortista iloa vuoden jokaiselle päivälle – käytä kulttuuriedut vuoden mittaiseen kulttuurimatkaan!

Museokortilla koet suurimmat, merkittävimmät ja kiinnostavimmat museot ja paikalliset aarteet. Nähtävää riittää historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan tai vaikkapa jääkiekon ystäville ympäri Suomen.

Tarjolla on yli 300 museota, satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikoittain vaihtuvia etuja. Koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt, katso matkavinkit elämyksellisiin kotimaanmatoihin ja virkistäydy kulttuurin äärellä. Poikkea museossa milloin vain!


Lue lisää Museokortista ->

Katso usein kysytyt kysymykset ->


Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp