14.12.2021

Unohda lahjahuolet ja poimi Julia Thurnin vinkit tydelliseen joululahjaan!

Julia Thurn ideoi kolme joululahjaa, jotka ilahduttavat lahjansaajan lisksi mys antajaa.

Joululahjan keksiminen lahjansaajan persoonaan ja mieltymyksiin sopivaksi voi olla vaikeaa. Julia Thurénin vinkeillä räätälöit täydellisen lahjan perheenjäsenelle, puolisolle tai vaikkapa ystävälle. Poimi lahjaideat ja keskity nauttimaan joulun tunnelmasta!

Pohditko vielä joululahjoja läheisillesi? Yksi arvostaa vastuullisuutta, toinen kaipaa arkeensa ripauksen luksusta ja kolmas innostuu uuden oppimisesta. Lahjassa tärkeintä on se, että antaja on ajatellut lahjansaajaa.

Toimittaja ja tietokirjailija Julia Thurén ideoi Museokortti-lahjan kolmelle erityyppiselle lahjansaajalle. Vinkkien avulla kuka tahansa voi räätälöidä persoonallisen lahjan, joka on saajansa näköinen.

– Lahja kertoo paitsi antajasta, myös saajasta ja antajan ja saajan välisestä suhteesta. Mikäli ihminen tuntee lahjan saajan, hän osaa ideoida tälle ihanan lahjan.

JOULUTARJOUS: Museokortteihin (72 €) kuukausi kaupan päälle: (12 kk + 1 kk)

Anna Museokortti lahjaksi


Julia Thurénin lahjavinkit kolmeen makuun – poimi ideat täydelliseen joululahjaan!


Julia Thurénin lahjavinkeillä räätälöit täydellisen joululahjan kaikille rakkaillesi.

Julia Thurén ideoi joululahjat kolmelle erityyppiselle henkilölle, joista yksi rakastaa luksusta, toinen jännitystä ja kolmas seikkailuja.

Kukin saa Museokortin lisäksi lupauksenyhteisestä ajasta museotreffien muodossa. Treffipäivän sisältö on räätälöity lahjansaajan kiinnostuksen kohteet huomioiden.

– Mun unelmien joululahja olisi sellainen, että antaja olisi miettinyt museotreffit minun maun mukaan – ja sitten paketista löytyisi myös Museokortti vuodeksi!

Tarkasti mietitty sisältö ja lupaus yhdessä vietetystä ajasta tekevät lahjasta merkityksellisen niin saajalle kuin antajallekin.

Treffiohjelman keksiminen on helppoa, koska museoista löytyy sisältöjä joka makuun. Museokortin verkkosivilta löydät kaikki 327 Museokortti-kohdetta, joita voi hakeateeman tai sijainnin perusteella.

Tutustu Museokortti-kohteisiin tästä >


Täydellinen lahja hänelle, joka kaipaa arjen keskelle ripauksen luksusta!

1. Tyylikkäät treffit Museo Milavidassa ja skumpat museokahvilassa

Museo: Museo Milavida, Tampere
Sopii: Luksuksen ystävälle

Museo Milavida on kaunis museo, joka koristellaan jouluiseen asuun joulun aikaan. Museo kertoo tarinaa Finlaysonin omistajasukuun kuuluneista Nottbeckeista – Tampereen kosmopoliiteista. Museon kahvila on kaunis sekin ja sieltä saa leivokset ja skumpat.

– Museotreffit eivät ole treffit, ellei jälkikäteen tulla museokahville. Tai tässä tapauksessa skumpalle. Milavidan hienostuneessa museokahvilassa soi jazz ja elämä on silkkaa luksusta!Täydellinen lahja hänelle, joka innostuu tieteestä ja jännityksestä.


2. Jännittävä ja opettavainen Heureka-päivä ja yhteinen lounas


Mikä:
Heureka, Suomalainen Tiedekeskus, Vantaa
Kenelle: Jännityksen ja tieteen ystävälle

Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla on Katastrofien keskellä -näyttely, jossa kohdataan pelillisesti veden, tuulen, tulen ja maan voimat.

– Heurekan liput ovat arvokkaat, mutta Museokortilla sisäänpääsystä et maksa. Minä aion käydä täällä lasten kanssa joululomalla.Täydellinen lahja seikkailunhaluiselle lapselle tai aikuiselle.

3. Museotreffit Merikeskus Vellamossa ja merellinen viikonloppubrunssi


Mikä:
Merikeskus Vellamo, Kotka
Kenelle: Seikkailumieliselle

Merikeskus Vellamo Kotkassa on jo itsessään näkemisen arvoinen rakennus, mutta myös sen monipuoliset näyttelyt kiehtovat. Venehalli on täynnä veneitä eri aikakausilta ja joihinkin pääsee sisään. Museossa on lapsille myös oma Leikkimö, jossa saa peuhata rauhassa.

Vellamon yläkerrassa on ihana kahvila, joka tarjoaa herkullista viikonloppubrunssia.


Olipa kyseessä sitten puoliso, ystävä tai sukulainen, ilahduttaa Museokortti-lahja varmasti. Kuva: Ella Karttuneen

Museokortti on aineeton lahja ja täynnä elämyksiä – joulutarjouksena nyt kuukausi kaupan päälle!


M
useokortti on aineeton lahja, joka avaa ovet yli 300 museoon vuodeksi. Joulutarjouksena Museokorttieihin saa nyt kuukauden kaupan päälle. 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

Tarjolla on satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikottain vaihtuvia etuja. Kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten se ei kulu ennen käyttöä. Kohteita löytyy Ahvenanmaalta Inariin niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan, urheilun kuin vaikkapa moottoripyörien ystäville.

Museokortti voi edistää myös hyvinvointia. Kulttuurielämykset tuovat sisältöä elämään ja vaikuttavat jaksamiseen helpottaen esimerkiksi stressiä.

MUSEOKORTIN JOULUTARJOUS: Hanki Museokortti pukinkonttiin! Nyt joulutarjouksena kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk. Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.


Anna Museokortti lahjaksi

Julia Thurénin Instagram-tilillä (@juliaihminen) voi osllistua 19.12. asti arvontaan, jossa voi voittaa Museokortin!


Museokortti käy yli 300 museoon ympäri maan.Mitä jos aloittaisitte yhteisen harrastuksen ja pitäisitte museotreffit vaikka joka kuukausi? Kuva: Mirkka Pihlajamaa

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp