1.12.2021

Anna lahja, josta on iloa – joulutarjouksena kuukausi kaupan plle!

Anna tn jouluna aineeton lahja. Museokortti on varma valinta ja sopii joka makuun!

Museokortti ilahduttaa aidosti! Anna lahjaksi elämyksiä vuoden jokaiselle päivälle. Museokortti on pääsylippusi yli 300 museoon ympäri Suomen. Nyt joulutarjouksena kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk.

JOULUTARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista.

Tarjous koskee uusia kortteja, lahjoja sekä voimassaolon jatkamisia.

Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.


Osta Museokortti



Milloin Museokortin voimassaolo alkaa?

  • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti.
  • Museokortti-lahja: Lahjakortit eivät kulu ennen käyttöä. Museokortti-lahjojen voimassaolo alkaa muiden uusien korttien tapaan vasta ensikäynnistä. Lahjansaaja voi siis ottaa kortin käyttöön, kun itse haluaa.
  • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, jatkokauden ostaminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin.
  • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Miten ja milloin Museokortti toimitetaan?

Verkosta ostetut Museokortit toimitetaan lahjansaajalle valintasi mukaan: postitse lahjakirjekuorissa tai digitaalisesti, eli tekstiviestinä ja sähköpostina. Digilahja ehtii perille aina – ajasta lahja saapumaan vaikkapa jouluaattoon.

Museokohteista saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.


Museokortin voi ajastaa digilahjana jouluaattoon! Kuva: Marjo Vänttinen / Museokortti


Mistä voin ostaa Museokortin joulutarjouksesta?

Voit ostaa verkkokaupasta tai Museokortti-kohteista kerralla juuri niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit sekä kulttuuriedut Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi sekä Eazybreak.

Monet museot hyväksyvät myös laajan valikoiman erilaisia maksutapoja sekä kulttuurietuja. Tarkista ennen museovierailuja kohteen aukioloajat sekä maksutavat museon omilta verkkosivuilta.

Museokortti on aina hyvä lahja: Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.


Museokortti joululahjana ilahduttaa varmasti! Lahja antaa elämyksiä 300 museossa vuoden jokaiselle päivälle. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti


Miten Museokortin voi antaa lahjaksi?

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi jouluaattoon ajastettuna. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio postitettavan kirjelahjan sijaan. Voit myös liittää digilahjaan oman terveisesi, joka näkyy lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori (Huom! Verkkokaupasta ennen 16.12 ostetut kirjelahjat ehtivät jouluksi perille)

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti, mutta kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1–2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista.

HUOM! Verkkokaupasta ennen 16.12. tilatut kirjelahjat ehtivät jouluksi perille. Tämän jälkeen kirjelahjoja voi ostaa Museokortti-museoista.

Lue lisää >

3) Museosta ostettava lahja-Museokortti

Museosta lahjan ostettaessa saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp