11.7.2021

Heinkuun Museokortti-etuina purjehdus 1700-luvun tyyliin, pakohuonepelej ja opastuksia etuhintaan

Löydä hauskaa kesäpuuhaa Museokortilla! Heinäkuun Museokortti-etuina saat kesäaktiviteetteja etuhintaan. Purjehdus Suomenlinnan saaristossa tykkisluuppi Dianalla, jännittäviä mysteereitä pakohuonepeleissä ja kiehtovia opastuksia museoissa.


Museokortin omistajana saat vaihtuvia monipuolisia etuja ja alennuksia museokaupoista, museotapahtumista, kahviloista sekä matkailupalveluista, kuten hotelleista ja ravintoloista.

Katso etuvinkkimme heinäkuulle! Kaikki 70 ajankohtaista Museokortti-etua löydät osoitteesta: Museot.fi/edut

Katso kaikki edutLiitytkö professori Hirvenpää vai historiansuojelijoiden joukkoihin? Kuva: Mikael Leppäniemi

Koe Satakunnan Museon uusi pakohuonepeli

Satakunnan Museo, Pori | Etu voimassa 13.–18.7.2021 asti

Suuntaatko lomallasi Poriin vai vietätkö kesäloman kotimaisemissa? Hyödynnä Museokorttiasi – pääset pelaamaan sillä pakopeliä oman porukkasi kanssa (max. 6 henkilöä) heinäkuun helteillä 13.-18.7.

Professori Hirvenpään aikakone -pakohuonepelissä kvanttifysiikan professori Henrik Hirvenpää on keksinyt aikakoneen, jonka avulla hän aikoo matkustaa menneisyyteen ja muuttaa Porin historiaa itselleen suotuisammaksi.

Historiansuojelijat ovat myös kuulleet professorin hankkeesta ja he haluavat säilyttää Porin historian ennallaan. He tekevät kaikkensa, ettei professori saa aikakonettaan käyntiin ja sinä voit auttaa asiassa.

Lue lisää >Pakohuone eli escape room on seikkailupeli, jossa pelaajatiimi yrittää tunnissa päästä ulos lukitusta huoneesta.

Museokortilla 20 €:n alennus kaikista Mysteerin ja Truescapen pakohuonepeleistä ympäri Suomen

Mysteeri & Truescape| Etu voimassa 31.12.2021 asti

Sukella pakohuonepelien jännittävään maailmaan! Museokortilla saat vuoden 2021 loppuun saakka 20 €:n edun kaikista Mysteerin ja Truescapen pakohuonepeleistä. Selvitä murhamysteeri, etsi Amurin noidan salaisuus tai suorita nerokas timanttiryöstö! Pelipaikkoja löytyy ympäri Suomen.

Varaa peliaika netistä ja näytä Museokorttisi saapuessasi pelipaikalle.

Lue lisää >Yleisöpurjehdus 1700-luvun tyyliin tykkisluuppi Dianalla etuhintaan vain 22 €.

Yleisöpurjehdus 1700-luvun tyyliin tykkisluuppi Dianalla

Suomenlinna-museo, Helsinki | Etu voimassa 28.8.2021 asti

Tykkisluuppi Dianan kyydissä nähdään merellinen Suomenlinnan linnoitussaaret mereltä käsin ja kuullaan saaristolaivaston kiehtovasta historiasta.

Matkaa johtaa amiraali af Chapman, saaristolaivaston alusten suunnittelija. Matkan aikana osallistujat pääsevät halutessaan avustamaan 1700-luvun univormuihin sonnustautunutta miehistöä aluksen purjeiden nostossa ja laskussa. Lisäksi muutama rohkea pääsee mukaan soutuharjoitukseen, kokeilemaan aluksen yli 8 metriä pitkiä airoja!

Purjehdukset ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 13.00, 15.30 ja 17.45 ja torstaisin klo 13.00 ja 15.30. Elokuussa lauantaisin 14.8. ja 28.8. klo 13.00 ja 15.30.

Saat Museokortin omistajana lipun hintaan 22 € (norm 25 €). Etu on voimassa vain ennakkoon Suomenlinnan verkkokaupasta ostetuissa lipuissa.

Lue lisää >Suomenlinna-museon opastetulla kierroksella kuulet linnoituksen menneisyyden salat ja kohtalot.

Katso Museokortti-edut kesän opastuksiin


  • Suomenlinna-museo ja Enrensvärd-museo, Helsinki | Etu voimassa 14.8.2021 asti. Lippu opastetulle kävelykierrokselle Suomenlinnassa 8 eurolla. Lue lisää >
  • Luontotalo Arkki, Pori. Satakunnan monimuotoinen luonto tutuksi Luontotalo Arkin yleisöopastuksilla. Opastuksille pääsee heinäkuussa Museokortilla maksutta mukaan. Opastukset torstaisin 8.7. klo 12, 15.7. klo 14 ja 22.7. klo 14. Lue lisää >
  • Rosenlew-museo, Pori. Tutustu Rosenlew-suvun ja tehtaan historiaan yleisöopastuksilla. Opastuksille pääsee elokuussa Museokortilla maksutta mukaan. Opastukset torstaisin 5.8. klo 14 ja 12.8. klo 14 ja keskiviikkona 18.8. klo 15. Lue lisää >
  • Satakunnan Museo, Pori. Kartalla ollaan -näyttelyn yleisöopastukselle pääsee Museokortilla heinä-elokuussa. Näyttelyn teemana ovat kartat sekä kartografia 1400-luvulta aina nykypäivään asti. Lue lisää >


FAMEn museovierailun yhteydessä Rockway:n lahjakortti maksutta

Musiikkimuseo Fame, Helsinki | Etu voimassa 14.8.2021 asti

Rockway:n 45€ arvoinen lahjakortti maksutta jokaiselle museossa vierailevalle.

Rockway on kotimainen soitonopetuspalvelu netissä. Kaikkien yli 6000 video-oppitunnin joukosta löytyy materiaalia kaikille bändisoittimille tasosta riippumatta.

Musiikkimuseo Famesta saat museovierailun yhteydessä yhden kuukauden lahjakortin Rockway:lle (arvo 45€).

Lue lisää >


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp