3.5.2021

TARJOUS: Museokortti-lahjat vain 64 € – ilahduta äitienpäivänä kulttuurilla!

Muista äitiä Museokortilla ja anna lupaus kaikkien aikojen kulttuurikesästä! Nähtävää riittää taiteen, tieteen, historian, luonnon, musiikin tai vaikkapa designin ja arkkitehtuurin ystäville. Lahjakortti ei kulu ennen käyttöä.

ERIKOISTARJOUS: Kaikki verkkokaupastamme lahjaksi ostetut Museokortit nyt 64 € (norm. 72 €). Ilahduta äitiä, ystävää tai naapuria! Toimi heti, tarjous päättyy su 9.5.2021.

Näin hyödynnät erikoistarjouksen: valitse verkkokaupastamme vaihtoehto lahjaksi ja jatka valitsemalla kirjelahja tai digilahja.

Museokortin verkkokauppaan


Museortin vuoden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Sähköpostitse ja tekstiviestitse saapuva digilahja ehtii perille aina. Digilahjan voit ajastaa saapumaan juuri juhlahetkellä, vaikkapa äitienpäiväaamiaisen yhteyteen: valitset kellonajan ja päivämäärän itse. Halutessasi voit liittää digilahjaan myös oman saatetekstisi.

Museokortti on hyvä lahja riippumatta siitä, onko äidillä jo Museokortti – ilahduta äitiä voimassaolon jatkamisella! Hän voi yhdistää uuden kortin voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiin, jonka viimeinen voimassaolopäivä siirtyy tällöin 12 kk eteenpäin.

Anna Museokortti-lahjaMuseokortti tuo elämyksiä vuodeksi 300 museossa ympäri Suomen. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp