KESÄN AVAJAISTARJOUS: Museokortti vain 64 € (norm. 72 €). Osta nyt

25.12.2020

Aloita uusi kulttuurivuosi – nyt lisäkuukausi kaupan päälle!

Kulttuuriedut käyttämättä? Osta Museokortti nyt – ota käyttöön sitten, kun sinulle parhaiten sopii. Uusien korttien voimassaolo alkaa vasta ensikäynnistä.

Tee uuden vuoden paras päätös nyt, lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt! Kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle, 12+1 kk = 13 kk. Uusien korttien voimassaolo alkaa vasta ensikäynnistä.

ERIKOISTARJOUS: Kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle 31.12. asti! Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista.

Osta Museokortti

Mitä Museokortteja tarjous koskee?

Kaikki verkkokaupastamme ja museoista 31.12. mennessä ostetut Museokortit ovat 12+1 kuukautta voimassa. Etu koskee kaikkia uusia Museokortteja itselle tai lahjaksi sekä vanhojen Museokorttien (voimassa olevat sekä umpeutuneet) uusintoja.

Milloin voimassaolo alkaa?

• Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti. Näin voit huoletta hyödyntää lisäkuukausitarjouksen nyt ja ottaa kortin käyttöön, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Museokortti-lahja: Lahjakortit eivät kulu ennen käyttöä. Museokortti-lahjojen voimassaolo alkaa muiden uusien korttien tapaan vasta ensikäynnistä. Lahjansaaja voi siis ottaa kortin käyttöön, kun itse haluaa.
  • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, uusiminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin.
  • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on jo vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Miten ja milloin Museokortti toimitetaan?

Verkosta ostetut Museokortit toimitetaan lahjansaajalle valintasi mukaan: postitse lahjakirjekuorissa tai digitaalisesti, eli tekstiviestinä ja sähköpostina. Digilahja ehtii perille aina – ajasta lahja saapumaan vaikkapa jouluaattoon.

Museokohteista saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.

Mistä voin ostaa Museokortin tarjouksella?

Museokortit 13 kuukauden voimassaololla ovat saatavilla verkkokaupastamme ja Museokortti-kohteista. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit sekä kulttuuriedut Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi sekä Eazybreak.

Monet museot hyväksyvät myös laajan valikoiman erilaisia maksutapoja sekä kulttuurietuja. Tarkista ennen museovierailuja kohteen aukioloajat sekä maksutavat museon omilta verkkosivuilta.