26.12.2020

Mit Museokortillani saan vuonna 2021?

Viisi vuotta sitten Museokortilla pääsi noin 180 museoon, nyt kohteita on jo reilusti yli 300. Yhdellä kortilla saat loputtomasti elämyksiä upeissa museoissa, näyttelyissä ja tapahtumissa. Museokortti on myös kulttuurimatkailijan kanta-asiakaskortti, jolla saa etuja ja lisäpalveluja Museokortti-museoista, museokaupoista sekä huolella valituilta yhteistyökumppaneilta.


Mitä kaikkea saan Museokortillani?

Viisi vuotta sitten Museokortilla pääsi noin 180 museoon, nyt kohteita on jo reilusti yli 300. Yhdellä kortilla saat loputtomasti elämyksiä upeissa museoissa, näyttelyissä ja tapahtumissa.

Museokortilla poikkeat kiinnostavimmissa museoissa ja kulttuurikohteissa ympäri Suomen. Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe upeita elämyksiä. Ateneum, Kiasma, Amos Rex, Heureka, Vapriikki, historialliset linnat ja ainutlaatuiset kotimuseot— suurimpien ja tunnetuimpien museokohteiden lisäksi Museokortti käy sadoissa paikallisissa aarteissa Ahvenanmaalta Inariin.

Museokortti-kohteiden määrä ja Museokortilla saatavat palvelut kehittyvät jatkuvasti. Museokortti on myös kulttuurimatkailijan kanta-asiakaskortti, jolla saa etuja ja lisäpalveluja Museokortti-museoista, museokaupoista sekä huolella valituilta yhteistyökumppaneilta.

Paljonko Museokortti maksaa vuonna 2021?

Museokortin listahinta vuonna 2021 on 72 euroa — tasan 6 euroa kuukaudessa. Käytössä olevan kortin voimassaolon jatkaminen ennen vanhenemispäivää on aina halvempaa. 12 kuukautta lisää käyttöaikaa maksaa 68 euroa.

Miksi Museokortin hinta nousee?

Museokortin hinta nousee vuoden vaihteessa. Viisi vuotta sitten Museokortilla pääsi noin 180 museoon, nyt kohteita on jo reilusti yli 300. Hinnoittelu perustuu museoiden määrään, sopimuksiin museoiden kanssa ja museoiden kertalippujen hintoihin, jotka nousevat monessa museossa vuodenvaihteessa.

Museokortti-järjestelmän tuottamat tulot palautetaan suomalaisille museoille kävijämäärien perusteella, eikä järjestämällä ole museoalan ulkopuolisia edunsaajia. Tavoitteenamme on edelleen varmistaa Museokortin hankintamahdollisuus laajalle yleisölle ja erilaisissa elämätilanteissa oleville ihmisille.

Onko Museokortista versioita alennusryhmille?

Museokortti on yhtä edullinen kaikille. Toistaiseksi erillisiä korttiversioita esimerkiksi alennusryhmille ei ole, mutta kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja selvitämme vaihtoehtoja.


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp