ERIKOISTARJOUS: Museokortti-lahjat vain 64€ (norm. 72€). Toimi heti

26.12.2020

Muista käyttää kulttuurietusi – osta Museokortti nyt, ota käyttöön myöhemmin!

Museokortti astuu voimaan vasta ensimmäisestä museokäynnistä, joten sen voi huoletta maksaa vanhenevilla kulttuuri- ja virike-eduilla. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa. Uuden kortin vuoden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi. Voit huoletta ostaa kortin nyt ja ottaa sen käyttöön, kun sinulle parhaiten sopii. Vuoden loppuun asti kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle!

ERIKOISTARJOUS: Kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle, 12+1= 13 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista. Toimi heti – tarjous päättyy 31.12.2020 klo 23.59.

Monella on vielä käyttämättöminä työnantajan tarjoamia virike- ja kulttuurietuja. Tee uuden vuoden paras päätös nyt, lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt Museokortilla.

Täysin uuden Museokortin käyttöaika alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten kortti ei kulu ennen sen käyttöönottoa.

Kulttuurieduilla voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa. Jos Museokorttisi on vielä voimassa, kortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 13 kuukautta eteenpäin. Jos korttisi on jo vanhentunut, uusi 13 kk:n voimassaolo alkaa ostopäivästä. Voit halutessasi jatkaa voimassaoloa vaikka useamman kerran!

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

• Smartum-saldo
  • Edenred-kortti
  • ePassi
  • Eazybreak

Osta Museokortti

Monet museot hyväksyvät maksuvälineinä kulttuuri- ja virike-etuja. Ennen museossa asioimista maksutavat kannattaa tarkistaa museokohteen omilta verkkosivuilta. Katso Helsingissä, Tampereella ja Turussa avoinna olevia museokauppoja >

Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä vain ostaessasi Museokortin itsellesi. Laki estää kulttuuriedun käyttämisen lahjaostoksiin.

Museokortti tarjoaa arjen seikkailuja, elämyksiä vuodeksi ja loputtomasti nähtävää. Tarjolla on satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikoittain vaihtuvia etuja. Koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt ja virkistäydy kulttuurin äärellä.

Museokortin verkkokauppa