4.6.2020

Toimi nyt – vuoden paras tarjous päättyy ma 15.6. klo 23.59

Varmista onnistunut kulttuurikesä — tartu Museokortin huipputarjoukseen

Museoiden avajaistarjouksena uudet Museokortit 64 eurolla ja jatkoaikaa vieläkin edullisemmin, vain 59 eurolla. Tarjoukset saatavilla museoista ja verkkokaupastamme. Toimi heti – vuoden paras tarjous päättyy ma 15.6. klo 23.59.

Museot ovat jälleen avoinna! Nauti kulttuurikesästä vastuullisesti kotimaan kohteissa. Rauhalliset kesä- ja ulkomuseot tarjoavat upeita, yllättäviäkin elämyksiä ympäri Suomen.

Tahdomme ilahduttaa myös vuoden parhaalla avajaistarjouksella. Saat uuden Museokortin vain 64 eurolla (norm. 69€). Vuoden mittainen kulttuurimatka ilahduttaa myös lahjana monin tavoin.

Verkkokaupastamme hankittavien uusien korttien voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Lahjan voi siis huoletta ostaa hyvissä ajoin – se ei kulu ennen käyttöä. Museoista ostettaville uusille korteille merkitään heti ensikäynti, joten niiden voimassaoloaika alkaa ostopäivästä.

Jatkoaikaa voimassa olevaan tai vanhentuneeseen Museokorttiisi saat nyt vieläkin edullisemmin, vain 59 eurolla (norm. 64/69€).

Näin jatkat oman Museokorttisi voimassaoloa 59 eurolla

  1. Mene Oma Museokortti -asiakassivulle
  2. Syötä 12-numeroinen asiakasnumerosi ja salasanasi
  3. Kirjaudu sisään ja valitse ”Jatka voimassaoloa nyt!”


Henkilökohtaisen asiakasnumerosi löydät Museokorttisi etupuolelta. Jatkaminen siirtää Museokortin viimeistä voimassaolopäivää eteenpäin 12 kuukaudella, joten jatkoaikaa voi hankkia myös hyvissä ajoin ennen edellisen kauden päättymistä. Tarjoushinta koskee myös jo vanhentuneita Museokortteja. Tällöin uusi voimassaoloaika alkaa heti.

Oma Museokortti -sivulla maksuvälineinä käyvät verkkopankit, maksukortit, lasku ja kulttuuriedut (Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred), joten tarjolla on hyvä mahdollisuus hyödyntää kulttuuriedut.

Kesätarjouksemme päättyy ma 15. kesäkuuta klo 23.59, joten kannattaa toimia ajoissa. Toivotamme innostavaa, antoisaa ja turvallista kulttuurikesää.

Osta uusi Museokortti 64€:lla >>

Jatka voimassaoloa 59€:lla >>


Vuoden parhaasta avajaistarjouksesta voi vinkata myös tuttaville.

 

Kerro tästä myös ystävillesi!