11.12.2021

Nin hankit Museokortteja lahjaksi

Museokortti on aina hyv lahja: Se sopii mys kortin jo omistavalle henkillle. Hn voi yhdist lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa.

Museokortti on aineeton lahja täynnä sisältöä! Vuoden mittainen kulttuurimatka sopii kenelle tahansa. Anna lahjaksi elämyksiä taiteen, tekniikan, designin tai vaikkapa jääkiekon parissa. Täysin uuden Museokortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta.

Verkosta ostetut Museokortit ehtivät aina ajoissa perille digilahjana, eli tekstiviestinä ja sähköpostina. Museokohteesta saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.

Osta Museokortti


Voit ostaa verkkokaupasta tai kaikista Museokortti-kohteista kerralla niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit. Museoissa voit maksaa myös käteisellä.

Museokortti on aina hyvä lahja: Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.

Täysin uuden Museokortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä museovierailusta. Lahjansaaja päättää itse, milloin aloittaa vuoden mittaisen kulttuurimatkansa.


Miten Museokortin voi antaa lahjaksi?

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi jouluaattoon ajastettuna. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio postitettavan kirjelahjan sijaan. Voit myös liittää digilahjaan oman terveisesi, joka näkyy lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti, mutta kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1–2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista

3) Museosta ostettava lahja-Museokortti

Museosta lahjan ostettaessa saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.


Lue lisää: Museokortti lahjana

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp