Minna: Museoseikkailu rannikolla – perheenäiti tutustuu länsirannikon museoihin

Keltaviittainen, keski-ikäinen nainen, joka on sielultaan 16-vuotias, ajelee viikon ajan bussilla rannikolla, Oulusta Poriin, majoittuu persoonallisissa Airbnb-huoneistoissa ja käy 12 museossa. Hän seikkailee yksin, koska jokainen tarvitsee välillä irtiottoa arjesta täysin itsekseen.

"Hei vaan täältä Jyväskylästä! Olen Minna, kahden teinitytön äiti ja kissapojan “mamma”, siis sellainen keski-ikäinen nainen, joka on sielultaan 16-vuotias. Olen yrittäjä, hyvän työelämän valmentaja. Vaihtelevan työarjen lisäksi harrastan liikuntaa eri muodoissa, käyn paljon livekeikoilla ja museoissa. En ole mikään taiteen asiantuntija, mutta sitäkin suurempi fiilistelijä. Tärkeintä on tunne.

Haluan viedä sinut seikkailulle kanssani ihan kahdestaan, sillä lähden matkaan yksin – sinä olet mukana virtuaalisesti! Minut tunnistaa keltaisesta viitasta, jonka ompelen mukaani seikkailulle, eli jos näet minut livenä, tule juttusille!

Matkaamme siivittää Spotify-lista, joka koostuu pelkästään suomalaisesta musiikista ja on tietenkin oman makuni mukaista. Musiikkimakunihan on laaja, mutta tarkka. Listalla on jo kolme biisiä valmiina ja jokaisena seikkailuni päivänä sinne tulee kolme lisää. Esittelen biisit lyhyesti videoideni Levylaatikko-osiossa.

Voit olla mukanani katselemalla siis videoita, joita tulee kuusi viikon kestävän seikkailuni aikana. Instagramin tarinoissa näet tarkemmin, millainen on yksin seikkailevan naisen irtiotto arjesta, kun matkustusvälineenä on bussit ja majoituspaikkoina persoonalliset Airbnb-huoneistot. Jos tykkäät mieluummin kuvista, Instagramiin tulee kuvia ja juttuja kohteista. Toivottavasti jotain sellaistakin, mitä ei ihan tavallisella kierroksella irtoa. Katsotaan, mitä saan kaivettua esille...

Minun seikkailuni vie rannikolle ja kestää viikon. Seikkailu alkaa Oulusta, jatkuu Raaheen ja sieltä Pietarsaaren kautta Vaasaan, josta matkustan Poriin. Viikon aikana ehdin vierailla 12 museossa.

Itse odotan seikkailulta irtiottoa hulinan täyteisestä arjesta. Museot ovat minulle sekä pysähtymisen että inspiraation paikkoja ja tulen jakamaan nämä tunteet kanssanne. Millaisia ne tulevat olemaan, sitä ei voi tietää. Ainostaan tiedämme sen, että tunteet tulevat olemaan aitoja. Viikko tulee olemaan Lupa Omaan Aikaan. Sitähän me kaikki tarvitsemme.

Minun seikkailullani pääset tutustumaan länsirannikon museoihin, maisemiin ja yksin matkustavan naisen elämään. En lupaa hurjia käänteitä, mutta hassuja ja hyväntahtoisia sattumuksia tapahtuu aivan varmasti. Reissuni jälkeen olet vakuuttunut, että tuollaisen seikkailun sinäkin voisit antaa itsellesi, sillä olet sen niin ansainnut!"

Minnan somekanava: Instagram @minnaliminka

Seuraa Minnan seikkailua sosiaalisessa mediassa @museokortti-kanavalla tunnisteilla #museoseikkailurannikolla #museoseikkailu2019 #museokortinseikkailija #museokortti #museokierros


 

Seuraa Minnan seikkailua


Museokortti - vuoden mittainen kulttuurimatka 300 museoon!

Uusi Museokortti itselle tai lahjaksi 69€
Voimassaolevan kortin uusiminen 64€

Lisätietoa Museokortista >

Tatjan, Akun ja Taimin Matka menneeseen -seikkailun kruunaa video, joka koostaa koko seikkailun yhdeksi muistoksi. Perhe kiersi Suomea koko kesän ja kävi yli kymmenessä Museokortti-kohteessa. Jokaisella matkalla esiteltiin muinaisuutta huokuvia museokohteita sekä yksi tai useampi ilmainen luontokohde.

Jaa museokokemuksesi
#museokortti #museokierros @museokortti

 

Tutustu seikkailijoihin